Menjek orvoshoz, vagy csak az edzestol verzek?
Figyelt kérdés
Fogamzasgatlot szedek mar 8 honapja, ezert is aggodom, mert ugye az elso harom honapban normalis a kozti verzes, viszont most a level felenel tartok, es mar egy hete verzek... Nem eros, de latszik a beteten, bugyin, tusolasnal... Mint mikor mar mulik el a sokadik napon.. Ez normalis? Edzoterembe jarok, lehet attol? Vagy mindenkepp doki? A gyogyszert mindig idoben veszem be, sosem csuszok vele, nincs semmi problema, es eddig nem fordult elo ilyen, pedig regebben is szedtem szinten tobb honapig.. Koszonom a valaszokat!2014. szept. 3. 08:59
1/8 anonim válasza:
Egy hete tartó vérzés esetén én már elmentem volna az orvoshoz. Nem vészmadárkodni akarok, inkább legyen "fölöleges" út, de ha valami komolyabb, akkor időben kezelni lehet. Jobbulást!
2/8 anonim válasza:
Nem szedtél antibiotikumot, valamilyen emésztést befolyásoló dolgot (hasfogó/hashajtó) vagy valamilyen gyógynövényes szert (kapszula, tea)? Ha a válaszod mindegyikre nem, akkor doki.
Lehet, hogy nem elég erős számodra ez a gyógyszer. Ez a jobbik variáció.
A rosszabb sajnos valamilyen egészségügyi probléma, amivel mindenképp foglalkozni kell.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem szedtem semmi ilyesmit..:/ Koszonom a valaszokat, bejelentkezek..
2014. szept. 3. 09:25
4/8 anonim válasza:
Ne kérj időpontot, csak menj és mondd el, hogy neked feltétlen beszélned kell az orvossal.
5/8 A kérdező kommentje:
Ennyire durva?:|
2014. szept. 3. 14:43
6/8 anonim válasza:
Ja, nem tudom.. De, ha adnak 2 hét múlvára időpontot és még mindig vérzel?! Jobb előbb megtudni szerintem, ha valami gond van! Ne halogasd, biztos nem küldenek el.
7/8 A kérdező kommentje:
Na! Most jöttem haza a dokitól... A jobb petefészekben van egy elég nagy ciszta... Mire számítsak?
2014. szept. 4. 16:29
8/8 mi a fene válasza:
Az orvosra bizd , szerintem leszivják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!