Felfázás lehet vagy valami más?
Fehéres-átlátszó nyúlós hüvelyi folyás, időnként köldök körüli (alul-felül) pár másodperces fájdalom, néha vizelési inger, szintén időnként pedig alhasi fájdalom, hol középen, hol valamelyik oldalon.
(A mellem picit megnőtt, ez nem tudom, befolyásol-e valamit.)
Felfázás vagy inkább terhesség jelei? Egy db negatív terhességi tesztem van eddig.
Hm hát ha egy hete késik és van esély terhességre, végül is lehetséges, hogy terhes vagy. Bár ha védekeztek rendesen és nincs vele baj, akkor akár lehet felfázás is, vagy valami fertőzés, vagy csak szimplán a menzesz előtt sokkal több lett a fehér folyásod.
első kérdés: védekeztetek?
2. hány éves vagy?
Mindig védekeztünk, ezért is nem értem, ellenőriztem is, sosem szakadt ki az óvszer.
17 vagyok.
Ha takonyszerű a folyás, akkor magas ösztrogénszinted van, lehet ovuláció is, a fájdalom is lehet attól; viszont mivel mostanában várod a vérzést, lehet attól is.
A néha vizelési inger mit jelent? Mert ugye naponta 4-szer elmegy az ember normál esetben is. Kevés vagy sok van? Érzel közben vagy utána valami kellemetlent, fájdalmat?
Nekem már párszor volt olyan, hogy menzesz előtti nap olyan volt, mintha vízhajtót vettem volna be.
Kb 4-5 napja fájogat a hasam, de nem a nemi szervem felett, ahogy menzesz előtt egy nagy görccsel megjön, hanem köldök körül.
Kicsit igen, takonyszerű, de van, amikor krémes és sárgás-fehér.
Naponta suliban elmegyek kb 2-szer és itthon vagy 3-szor. Igazából nem is kell wc-znem, csak megvan az érzés. Mikor elmegyek, jön egy kicsi és annyi.
Nekem is szokott előtte olyan érzésem lenni, de a mellfeszülés hiánya bizonytalanított el, ugyanis az jelzi, hogy 3-4 napon belül megjön. Most azonban ez hiányzik...
Igen, az oké.
A fájdalmakat nem értem, és hogy miért nem jön meg, ha mindig ellenőriztem és mindig minden rendben volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!