Melyiket válasszam a női vagy a férfi nőgyógyászt?
Hát attól függ -
Kikről van szó -
Mindkettő lehet jó
A hozzáértőt. Nem fogja érdekelni a nunusod a férfit sem, otthon milliószor különbet lát, mint a tied. Egyébként sokszor még előny is, ha az orvos nem szolidarít.
Nő vagyok, leendő orvos, és két dologtól vagyok rosszul: a nőgyógyászati beavatkozásoktól/szüléstől és a szenvedő gyermekek látványától.
Ha először mész, akkor mindenképpen női orvost ajánlanék.
Minden szempontból a női nőorvos az igazi, szinte félszavakból is megért sok mindent, amit a férfi életében nem tapasztalt, érzett, legfeljebb tanult róla... szerintem levetkőzni, terpeszteni is könnyebb elötte, mint egy idegen férfi elött. Időnként ő is megy nőgyógyászhoz és ilyenkor tapasztalhatja milyen érzés az, nem úgy mint a férfi.
Neki is van pl. menstruációja, esetleges görcsökkel, és nem fogja felesleges hisztinek tartani érzéseidet, mint ffi kollegája.
Csakis női orvost -szerintem- ha van választási lehetőséged.
Azért ez a szakma eléggé ki van sajátítva a férfiak által!
valahol találtam az alábbiakat és teljesen egyetértek vele:
"Ha egy színész még nem volt szerelmes, hogyan tudná hitelesen eljátszani Rómeót? Honnan tudja egy férfi nőgyógyász, hogy milyen érzés, mennyire kellemetlen, amikor turkálnak benne, ha még soha nem érezte? Elég az, ha a könyvből bemagolja, hogy kellemetlen? Most már pontosan tudom, hogy mit veszítettem addig, amíg még nem ismertem a doktornőmet."
Tehát vakbelet az a sebész műtsön, aki maga is átesett rajta? Esetleg szívet az az orvos transzplantáljon, aki maga is transzplantált? Császármetszést az a női orvos csináljon, aki maga is császárral szült?
Nem vagytok kicsit hülyék és következetlenek, kedves nőtársaim? (Függetlenül attól, hogy bármelyik nemből kiváló és csapnivaló orvosok is vannak.)
Valaki, aki linkelt nekem.
Igen, és most viszonyítsunk ahhoz, hogy hány nőgyógyász praktizál adott országokban. Onnantól kezdve nagyjából nagyobb eséllyel kapnak el kocogás közben, vágják el a torkodat vagy verik agyon az idős rokonodat vidéken, mint izgul fel rád a nőgyógyász. Sőt, olyan is volt már az elmúlt tíz évben, kétszer is(!), hogy Európában a mentős megkettyintette a bedzsinázott tinégerlányt. Konklúzió: csak női mentőorvos/tiszt láthat el minket, mert a férfi megerőszakol.
Nos, ezért nincsenek nők a politikában és a tudományban, mert annyi racionalitás van bennük, mint a kutyaszaros strandpapucsomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!