Toxikus sokk szindromam lehet? 14L
Tampont hasznalok es estere megfajdult a fejem.
Mindig kezetmosok tamponfelhelyezes elott es leggyakrabban applikatoros tampaxot hasznalok..lehet hogy csak az.iskola miatt izgulok.a szivveresem kicsit furcsa de sz.tem.most ez csak azert is lehet mert felek h beteg vagyok es a suli miatt is..a hasam neha faj.nagyon remelem h nincs ilyen bajom. Akinek.mar volt ilyene az irjon hogy mik meg a tunetek es h nala mik jelentkeztek😭😭
A TSS nagyon súlyos betegség, valószínűleg nem írnál itt, ha az lenne. De ha mégis ráz a hideg, rossz a közérzeted, lázas vagy, akkor irány az ügyelet.
Szerintem a frontot érzed, attól fáj a fejed, én ma egész nap élőhalott voltam, olyan migrénem van. Holnapra biztosan kialszod magad. Feküdj le időben, hogy holnap fel tudj kelni, és ne idegeskedj emiatt.
Jönnek-mennek a frontok, ami elég gyakran okoz fejfájást.
Ha megerőltetted a szemed, akkor is fájhat.
Ha kissé kiszáradtál, menzesz alatt nem nehéz elérni, mivel a test vizet tart vissza, de raktározva, csökken a szomjúságérzet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!