Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 éves leszek, lehetek candidás?

18 éves leszek, lehetek candidás?

Figyelt kérdés
jellemző rám a tünetei közül a rossz emlékezőképesség, néhai fejfájás, utóbbi időben nagyobb fájdalommal járó menstruáció, vizsgák miatt viszonylag sok édességet ettem, illetve nagyon gyakran felvagyok fázva, ez is az egyik fő ok, hogy candidara gyanakszom. de anyukám azt mondta, hogy ő nem hiszi, hogy ez lenne a baj. figyelek a réteges öltözködésre, illetve minden nap szedek 2 kapszula dm-es tőzegáfonyát. (elkezdtem mostanában egészségesebb ételek után is kutakodni) szerintetek candidám lehet? illetve rátaláltam az ezüst kolloid oldatra, jövő héten be is szerzem, illetve mindenképpen próbálok a candida diétában leírt dolgokhoz, amennyire csak lehet, már csak megelőzésképpen is. (amióta az a sejtésem, hogy candidás vagyok, rá sem bírok nézni a csokira...)

2014. aug. 29. 16:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

nem tudom, mim volt 3 éve, de azelőtt nem éreztem sosem olyat, az tuti. nem emlékszem már teljes mértékben, hogy akkor milyen volt, de nem is nagyon szeretnék...

igen, hallottam már arról is .. >< de nem lehet valamit csinálni az ellen, hogy stressz esetén ez legyen?

2014. aug. 29. 18:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Amikor nagyon stresszeltem valami miatt, akkor 5 percenként jártam pisilni, volt, hogy egész éjjel nem aludtam, mert egyhuzamban a WC-re jártam, amikor elmúlt a félelmem, mert kiderült, hogy minden rendben, akkor a vizelési ingerek is rendeződtek. Hagyd abba a betegségek keresését, rendbe fogsz jönni.
2014. aug. 30. 07:34
 13/13 A kérdező kommentje:
nem betegségek hanem gyógymódok után keresek >< :)
2014. szept. 5. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!