Égő, szúró érzés?
Figyelt kérdés
A csiklómnál kívül szúró érzés ha hozzáérek jobban fáj, viszket sokszor. De ez csak egy ponton van. Amikor pisilek akkor ég, szúr, kellemetlen érzés.Ez mitől lehet? Fertőzés? Kb 1 hete tart. 19/L2014. aug. 28. 19:15
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kicsípte a pisi, vagy kidörzsölte a bugyid. Vegyél kamillás ülőfürdőt, váltsál habfürdőt, szappant. Ha nem javul 3-4 nap alatt, menj orvoshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. aug. 28. 19:36
3/4 anonim válasza:
szia!
Biztos, hogy nem a húgycsöved ég és szúr? Mivel a csikló alatt van a húgycsőnyílás. Mert húgyúti fertőzésnek tűnik!Főleg a pisilés alatti fájdalom miatt. Ezzel háziorvoshoz kell menni, és ír Cifrant, vagy hasonlót. A fertőzés haladhat felfelé a kismedence irányában. Én a helyedben elmennék holnap a házidokihoz. Emiatt nem kell levetkőznöd, csak elmondani a tüneteidet.
Nekem is volt már, de jó gyógyszer nélkül esélyed sincs!
A házi praktikák ilyenkor felejtősek.
4/4 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen problémám lenni. Niveával bekenem és kb. a 2-3. alkalom után elmúlik. (Tisztában vagyok vele, hogy nem erre tervezték, de nem árt, a fő pedig az, hogy segít) Ebből pedig arra tudok következtetni, hogy kiszárad a mosakodótól, a víztől vagy kidörzsölődik... Konkrét magyarázatot még nem találtam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!