Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött meg a mensim?

Miért nem jött meg a mensim?

Figyelt kérdés
Már pár napja késik, és nem tudom hogy miért.Nem fekudtem le senkivel. Idegességtől is késhet? úgy értem az osztályban a fiúk minidig piszkálnak,és én erre minidg ideges leszek és kiabálni kezdek.
2010. jan. 16. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy, de a leírtak szerint még iskolába járhatsz. Ilyen fiatal korban még lehet rendszertelen a mensid. Ha nem volt szexuális kapcsolatod, nincs mitől félni. Késhet stressztől, megfázástól, lelki dolgoktól. Nekem iskolás koromban 2 hetet is simán késett bármikor, ma már /28 éves vagyok/ rnedesen megjön. Tehát, ne félj. Csak legyen nálad betét mindig!
2010. jan. 16. 19:30
 2/3 A kérdező kommentje:
14 Éves múltam és eddig mindig rendszeres volt.
2010. jan. 16. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Tudod, 14 évesen még rendesen tombolnak a hormonok, de ha 2 héttől többbet késne fordulj orvoshoz. Max. kapsz ey injekciót,hogy megjöjjön... Ha meg mégis megjönne, ne is törődj azzal,hogy késett.
2010. jan. 17. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!