Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tehetek ha fel vagyok...

Maricrus kérdése:

Mit tehetek ha fel vagyok fázva alulról?

Figyelt kérdés

Csajok, fel vagyok fázva..

Már 4 napja evvel küzdök, nemtudom..

Adjatok már pár tippet az otthoni kigyógyuláshoz..mi segíthet...

Meg valami nyálkás jön ki belőlem, menzi előtt is vagyok ..de még ilyen nem volt .. :S

és szörnyű viszkétésem is van,csíp is nagyon :S

ez valami fertőzés...vagy csak azért mert fel vagyok fázva?

2014. aug. 25. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez lehet akár gomba is...

ha sárgás színű és büdös a folyásod, esetleg túrós is, viszket-ég akkor gombád lehet.

Ebben az esetben megpróbálkozhatsz a Canesten combival, ami néhány nap alatt rendbe tesz.

2014. aug. 25. 13:24
 2/3 *Victorique* ***** válasza:

Felfázásra Rowatinex-et vegyél, az elég gyorsan segít, vény nélkül lehet kapni. ÉS igyál minél több folyadékot (vizet!), hogy tisztuljanak a húgyutak.

Ha pár napon belül nem javul, akkor keress fel nőgyógyászt, mert a viszketés miatt nem biztos, hogy felfázás, lehet nőgyógyászati fertőzés is.

2014. aug. 25. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:
33%
Ez komplikált esetnek tűnik én ezért mindenképpen az orvost javaslom! A felfázás valojaban bakteriális holyaggyulladas, ami csípő, nagyon fájdalmas vutelessel, alhasi fájdalommal jár és antibiotikummal lehet gyógyítani. Ha nen kapsz kezelést vesemedence gyulladást okozhat. A hüvelyi viszketés es folyas viszont hüvelyi fertőzés meglétét is jelzi egyidejűleg, ami lehet gombas es lehet bakteriális is. Erre is kell kezelés. Ilyen esetben érdemes nőgyógyászhoz menni. Es jelezni a húgyúti es a hüvelyi problémát is. Ha csak a hufyuti allna fennt, akkor ekeg lenne a háziorvos is, de o bem foglalkozik a hüvelyi résszel. Otthu kísérletezgetés felesleges, hamarabb es biztosan gyógyulsz ha szakemberhez mész
2014. aug. 25. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!