A fogyás befolyásolhatja a menstruációmat? 23/L
Persze, de nem is kifejezetten a fogyás, hanem az amiatt fellépő energia/vitamin kiesés ami eddig megvolt.
Volt egy anorexiás osztálytársam, akinek legrosszabb időszakában el is maradt hónapokig a vérzése mivel úgymond ezzel is spórolt a szervezete.
Egyél kiegyensúlyozottan, az ételek 50-70%-a legyen friss zöldség/gyümölcs, ne számold annyira pontosan a kalóriákat, az 1200 legyen meg mindenképp de ha több, akkor a felesleget inkább sportold le, ne koplalj.
Ne ijedj meg, a stressz sem tesz jót a menstruációdnak.
Tavaly nyáron mikor 2 hétig 40 fok volt, alig ettem, baromi sokat kellett mászkálnom kint, nem ittam, nem pótoltam a kiizzadt ásványi anyagokat (nem tudom hogy fogytam-e, nem mértem) de akkor ki is maradt egy havim. Utána meg helyreállt.
Talan gondolkozni is kellett volna mielőtt elkezdesz diétazas címén koplalni.
Gyümölcsöt példaul nem kéne enni mert hasznos tapanyag keves van benne de tele van cukorral ami pont nem kéne dietaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!