Hüvelygombám van és nagyon fáj, éget. Mondtam anyunak, de csak annyit mondott, hogy időpontot kell kérni! . Fáj a csiklóm is meg a bemenet is. Mit tegyek? és görcsöl az alhasam, lehet ennek vmi köze hozzá?
Még hogy sürgős meg aznap... nekem eseményutáni tabletta miatt nem akartak aznapra adni időpontot hanem csak 2 hét múlvára, pedig konkrétan megmondtam a recepción, hogy csak ennyire volna szükségem, de mivel se terhes nem voltam, se ismeretlen eredetű vérzésem nem volt, ezért el akartak hajtani.
A fertőzésre még ennél is jobban tesznek. Sikerült nagy kegyesen 1 héttel későbbi időpontot szereznem. Időponttal ültem 3 órát, mert elromlott a számítógép az amúgy csak 6 órás rendelés elején, ezért mikor megjavult a doktornő akit lehetett vizsgálat nélkül látott el, köztük engem is. Annyira elképedtem ezen, hogy bemondott tünetek alapján állít fel diagnózist, hogy elfelejtettem reklamálni. Természetesen rossz diagnózist sikerült így felállítania. Legközelebb 2 hétig kenyéren és vízen éltem (legalább 5 kg lement), de befizettem a magándokihoz és végre elmúlt a panaszom. Ennyit az sztk-s ellátásról. Budapest XI. ker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!