Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Család és Nővédelmi Központ...

Család és Nővédelmi Központ Székesfehérvár - Jár ide valaki?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék, hogy jár e valaki ide és milyen tapasztalatai vannak?

Gondolok itt az orvosokra, rendelő tisztaságára stb.

Neten egy régi weboldalt találtam, amit utoljára 2004ben frissítettek.

Rendelési időt sem tudom pontosan, lehet hogy már a telefonszám is elévűlt. . .

Fix árak vannak vagy ingyenes a vizsgálatok ára?

2010. jan. 15. 19:36
 1/7 anonim válasza:
100%
A CsNK-t csak javasolni tudom Fehérváron! Nyugodtabb a légkör mint az SZTK-ban. Van tini ambullancia, sürgősségi fogamzásgátlás, rákszűrés, hüvelyi és hasi ultrahang,terhesgondozás, klimax rendelés...stb. Ez nem egy magánrendelő, fizetni nem kell a vizsgálatokért. Több orvos dolgozik itt, egyszerre 3 rendelőben. Kedvesek,segítőkészek az orvosok és a nővérek-asszisztensek is. Tel.: 06-22/316-154 Rendelés orvosonként is változó, de 8-12-ig és 13-18-ig vannak nyitva.
2010. jan. 17. 14:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, holnap reggel rendelés előtt már fél órával odamegyek.

Esetleg tudnál ajánlani nőgyógyászt?

Egyenlőre Dr Vas Aleftyinát és Dr Szőke Katalint néztem ki, de nem tudom ott dolgoznak e még.

Férfi nőgyógyászból melyikhez érdemes menni?

2010. jan. 17. 18:06
 3/7 anonim válasza:
100%
Sajnos nekem nagyon rossz tapasztalatom van a rendelőben dolgozó ápolónőkről.A telefont képesek órákra mellétenni ezzel szinte lehetetlen telefonon időpontot kérni.Ha végre méltóztatnak mégis felvenni tegyérbemászó a modoruk.Sok gondom van a terhességemmel..Az orvosommal megbeszéltük ha baj van,bármikor kereshetem.Egy ilyen alkalommal nem akart a hölgy a kartonozóban beengedni az orvosomhoz,azzal a jelszóval nincs időpontom,menjek máshoz.Az orvosokok rendben vannak,csak a segítőik hagynak kivetnivalót maguk után!
2010. okt. 1. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Én tegnap voltam itt először, és nagyon jók a tapasztalataim. Telefonon kértem időpontot, kb. másfél héttel későbbre kaptam, ez a része valóban kicsit nehézkes volt, sokszor volt foglalt a vonal. Pontosan behívtak (talán 2-3 percet, ha késtek az időpontomhoz képest), mindenki nagyon kedves, közvetlen és segítőkész volt, az asszisztensektől kezdve a nővéreken át az orvosig, ami azért nem utolsó szempont egy olyan helyen, ahol az emberben (legalábbis bennem) van egy adag természetes szorongás.

A vizsgálatok ingyenesek, és mivel egyszerre 3 rendelőben folynak, viszonylag gyorsan is pörög a dolog. Én csak ajánlani tudom.

2010. okt. 28. 11:50
 5/7 anonim válasza:
A székesfehérvári csnk egyszerűen borzasztó. Utálok odamenni, hiába kérek időpontot soha nem adnak, mindig valami olcsó kifogásra hivatkoznak.Egyszerűen felháborítónak tartom, hogy órákat kell várni úgy, hogy reggel 6-ra általában oda szoktam menni.Ez azért jó, mert 7hónapos terhesen kint állni a mínuszokban addig amíg be nem engednek egyszerűen szuper...Úgy, hogy elsőként álldogálok a bejárat előtt úgy sem szoktam első lenni mert az orvosok ismerőset hívják be először.Az asszisztens nők modoráról ne is tegyünk említést!Nyilván nem véletlenül került ki a falra, hogy közfeladatot ellátó személynek minősülnek és bármilyen nemű bántódásuk feljelentést von maga után.Gondolom egy páran már megpróbálták kirángatni őket a pultból.Sajnos ha van saját orvosod ezen rendelőn kívül akkor is kell odajárnod a kötelező vizsgálatokra.Rémes hely, ha tudom elkerülöm!!!!
2011. nov. 24. 09:00
 6/7 anonim válasza:
Akinek lehetősége van kerülje el a helyet. Ma délután bementem,mert az interneten láttam, hogy délután 13.00-18.00 óra között van rendelés. A helység teljesen üres volt, se beteg, se egy kabát, hogy valaki van vizsgálaton a rendelőben. Kérdeztem,hogy van-e rendelés. Közölték velem, van de csak az időpontra érkezőknek. Jó akkor be szeretnék jelentkezni, vizsgáltra, mire közölték, hogy 2015. január 7-én mehetek. A stílus, a modor hagy némi kívánni valót, az ilyennek ne emberekkel foglalkozzanak, de még állattartásra sem alkalmasak. Amíg ott voltam nem jött senki, valószínűleg senki nem volt előjegyezve. Csak lusták dolgozni, pedig a fizetésüket a mi adónkból kapják
2014. dec. 10. 16:15
 7/7 Asztana válasza:

Számtalan alkalommal jártam a CsNk-ban,legutóbb 2014-ben többször, terhesgondozás miatti kötelező megjelenések miatt. Tapasztalataim vegyesek. Az orvosok, nővérek korrektek, segítőkészek, de a "kartonozóban" bejelentkezéskor többször találkoztam kioktató hangnemmel, pláne az elején, mikor még nem voltam tisztában a rendszerrel. Nagy a tömeg, hetekkel előre gondolkodva kell időpontot foglalni (vagy ott dekkolni reggel 7-től, remélve, hogy 11 után bejut az ember). Leülni nem lehet, teljes a levegőtlenség, a zajban erősen kell fülelni, hogy meghallja az ember a nevét, mert sokszor a rendelő bejáratát meg sem lehet közelíteni. Van, hogy a rendelőből kijövő páciensnek kell a következőt behívni, hát vagy érti a hívandó nevet, amit mondania kell, vagy nem, vagy érthető, vagy nem. Viszont ha már bejutott az ember, szerintem rendben van. A vizsgálatok alapvetően ingyenesek.

A telefonszám: 22/505-167

A rendelési idő attól függ, melyik orvoshoz szeretne menni az ember.

2015. jan. 30. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!