Család és Nővédelmi Központ Székesfehérvár - Jár ide valaki?
Érdeklődnék, hogy jár e valaki ide és milyen tapasztalatai vannak?
Gondolok itt az orvosokra, rendelő tisztaságára stb.
Neten egy régi weboldalt találtam, amit utoljára 2004ben frissítettek.
Rendelési időt sem tudom pontosan, lehet hogy már a telefonszám is elévűlt. . .
Fix árak vannak vagy ingyenes a vizsgálatok ára?
Köszönöm a válaszod, holnap reggel rendelés előtt már fél órával odamegyek.
Esetleg tudnál ajánlani nőgyógyászt?
Egyenlőre Dr Vas Aleftyinát és Dr Szőke Katalint néztem ki, de nem tudom ott dolgoznak e még.
Férfi nőgyógyászból melyikhez érdemes menni?
Én tegnap voltam itt először, és nagyon jók a tapasztalataim. Telefonon kértem időpontot, kb. másfél héttel későbbre kaptam, ez a része valóban kicsit nehézkes volt, sokszor volt foglalt a vonal. Pontosan behívtak (talán 2-3 percet, ha késtek az időpontomhoz képest), mindenki nagyon kedves, közvetlen és segítőkész volt, az asszisztensektől kezdve a nővéreken át az orvosig, ami azért nem utolsó szempont egy olyan helyen, ahol az emberben (legalábbis bennem) van egy adag természetes szorongás.
A vizsgálatok ingyenesek, és mivel egyszerre 3 rendelőben folynak, viszonylag gyorsan is pörög a dolog. Én csak ajánlani tudom.
Számtalan alkalommal jártam a CsNk-ban,legutóbb 2014-ben többször, terhesgondozás miatti kötelező megjelenések miatt. Tapasztalataim vegyesek. Az orvosok, nővérek korrektek, segítőkészek, de a "kartonozóban" bejelentkezéskor többször találkoztam kioktató hangnemmel, pláne az elején, mikor még nem voltam tisztában a rendszerrel. Nagy a tömeg, hetekkel előre gondolkodva kell időpontot foglalni (vagy ott dekkolni reggel 7-től, remélve, hogy 11 után bejut az ember). Leülni nem lehet, teljes a levegőtlenség, a zajban erősen kell fülelni, hogy meghallja az ember a nevét, mert sokszor a rendelő bejáratát meg sem lehet közelíteni. Van, hogy a rendelőből kijövő páciensnek kell a következőt behívni, hát vagy érti a hívandó nevet, amit mondania kell, vagy nem, vagy érthető, vagy nem. Viszont ha már bejutott az ember, szerintem rendben van. A vizsgálatok alapvetően ingyenesek.
A telefonszám: 22/505-167
A rendelési idő attól függ, melyik orvoshoz szeretne menni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!