Sok vért vesznek a fogamzásgátló tabletta felíratása előtti vizsgálathoz?
félek, hogy megint nem fog sikerülni a vérvétel, mint általában, mert nem folyik a vérem
legutóbb előző nap 3 liter folyadékot ittam, de úgy sem sikerült gond nélkül
esetleg tudna valaki valami tanácsot adni, hogy segíthetnék ezen és ne legyenek közben problémák?
Nagyon sok embertől még vért sem vesznek előtte...
Tőlem sem vettek anno...egyetlen egyszer sem,még akkor sem mikor váltogatni kellett,mert valamiért egyik sem volt jó :(
vizelettel nekem szerencsére nincs gondom, de az sem lehet kellemes :S
tőlem vesznek, bár nem értem minek, az elmúlt 1 évben legalább 10 mindenféle vizsgálaton voltam, az összes negatív lett, és most 100%, hogy mennem kell, de nem tudom mit csináljak, eddig csak az ujjamból tudtak vért venni :S
Én semmilyen vizsgálaton nem estem át a tabletta felírása előtt (csak sima általános nőgyógyászatin, ha már úgyis ott voltam).. Novynette-et kaptam, mert mondtam neki, valami gyengébbet írjon, hátha bejön, és bejött. Március óta szedem, semmi gondom vele.
Amúgy a vizsgálat után sem biztos, hogy olyat fog felírni, ami neked egyből beválik, ez erre nem garancia. A vizsgálatnak köszönhetően az fog kiderülni, hogy hajlamos vagy-e a trombózisra, tehát szedhetsz-e akármilyet is vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!