Provera után nem jött meg? Lehetséges az ilyen?
Anorexiából gyógyultam és testileg már rendben vagyok, de a ciklusomra rá kell segíteni. Ezért kaptam a Proverát. Annak azonban már 10 napja, hogy abbahagytam a szedését és még mindig semmi, még jelét se láttam/éreztem. Lehetséges ez? Mi a teendő ezután? Várjak még? Vag menjek vissza a nőgyógyászomhoz, hátha felír valami még erősebb hormont....? ._.
17/l
Amúgy se voltam kevesebb, csak egy 5-össel, mert a szüleim időben észrevették és még időben elvittek orvoshoz.
Mondjuk egy egészséges fogyókúrának indult, csak 5 kilótól akartam megszabadulni, hogy 55 legyek, de kicsit elszaladt velem a ló. Mondjuk a mensim már abban a pillanatban eltűnt, hogy belezavartam a kajálásomba. Szóval abban a pillanatban, hogy elhagytam azt a rengeteg nassot amit megettem, de még normálisan ettem elmaradt. És csak ezt nem értem az egészben.
Mióta vagy rendben? Sajnos nem két na, mire visszaáll a ciklus.
A progeszteronadagolás akkor nem szokott vérzést előidézni, ha előtte, a ciklus első felében az ösztrogénhatás sem volt megfelelő.
Szerintem várnod kellene még, megvonásos vérzéssel amúgy se sokra mész. De azért menj vissza a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!