Az nagy baj ha a mellem fáj és vannak rajta barnás valamik?
15 éves lány vagyok és egyik héten végig fájt a mellem attol féltem valami bajom lehet de arra is gondoltam hogy nött, néha ha a melltartó rajtam van fáj vagy ha úgy érek hozzá..
A bal oldalin jobban látszódó barnás valamik vannak nem nagyok és ez már régóta rajta van de volt hogy el is tüntek, a jobb oldalin alig van..
Nemtudom ezek teljesen normálisak vagy baj van? :( :/
Köszönöm szépen a válaszokat , én is gondoltam rá hogy a mensi miatt lesz mert holnap vagy körülbelül 2 nap múlva meg fog jönni...
Amikor elkezdett nőni a mellem akkor már kijöttek ezek a valamik de volt hogy elmultak.Volt már rá példa hogy fájt de megijedtem hogy valami baj van.. De köszönöm!Így akkor megnyugodtam :)
El ne hidd ezt a melanomás h.lyeséget!
Simán nő még neked és nagyon függ a ciklusodtól is.
Szóval nyugi.
Értem! :)
Köszönöm szépen! :) ...
De ha hozzá érek érzek benne valamit , még amikor kisebb voltam és még alig volt mellem már akkor is éreztem benne és azt megkerdezhetem hogy mi lehet?.. :0 .. mert nem hinném hogy daganat mert nem olyan vagy nemtudom... :/ :(
Hát remélem hogy semmi baj csak bebeszélem magamnak... :$ :/ ...
Szerintem csak azért fáj mert nőtt :) ...
De a többi majd kiderűl ha mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!