Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az nagy baj ha a mellem fáj...

Kicsi lány :D kérdése:

Az nagy baj ha a mellem fáj és vannak rajta barnás valamik?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és egyik héten végig fájt a mellem attol féltem valami bajom lehet de arra is gondoltam hogy nött, néha ha a melltartó rajtam van fáj vagy ha úgy érek hozzá..

A bal oldalin jobban látszódó barnás valamik vannak nem nagyok és ez már régóta rajta van de volt hogy el is tüntek, a jobb oldalin alig van..

Nemtudom ezek teljesen normálisak vagy baj van? :( :/

#mell #egészség #Barnásfoltok
2014. aug. 19. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Futás a bőrgyógyászhoz! Melanóma, a bőrrák legagresszívabb fajtája is lehet a legrosszabb esetben.
2014. aug. 19. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
A melanoma nem tűnik el, nem kell rögtön megijeszteni. Lehet a folt független a mellfájdalomtól, lehet pigment, arról jobban eltudom képzelni ,hogy változik az árnyalata. A melled meg fájhat attól ,hogy serdülő korban vagy, ez jelentkezhet peteéréskor, és fájhat egészen a menzeszig különböző intenzitással.
2014. aug. 19. 10:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat , én is gondoltam rá hogy a mensi miatt lesz mert holnap vagy körülbelül 2 nap múlva meg fog jönni...

Amikor elkezdett nőni a mellem akkor már kijöttek ezek a valamik de volt hogy elmultak.Volt már rá példa hogy fájt de megijedtem hogy valami baj van.. De köszönöm!Így akkor megnyugodtam :)

2014. aug. 19. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:

El ne hidd ezt a melanomás h.lyeséget!

Simán nő még neked és nagyon függ a ciklusodtól is.

Szóval nyugi.

2014. aug. 19. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Értem! :)

Köszönöm szépen! :) ...

De ha hozzá érek érzek benne valamit , még amikor kisebb voltam és még alig volt mellem már akkor is éreztem benne és azt megkerdezhetem hogy mi lehet?.. :0 .. mert nem hinném hogy daganat mert nem olyan vagy nemtudom... :/ :(

2014. aug. 19. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Még abban a korban nem nagyon szokott lenni daganat
2014. aug. 19. 17:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát remélem hogy semmi baj csak bebeszélem magamnak... :$ :/ ...

Szerintem csak azért fáj mert nőtt :) ...

De a többi majd kiderűl ha mégse.

2014. aug. 19. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!