Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti mit gondoltok erről?...

Ti mit gondoltok erről? (mell-téma) 14.5L

Figyelt kérdés

Egyszer olyat olvastam,hogy aki lány létére 14 éves kora után is folyamatosan nő és kifejletlen a melle,annak sokat fog változni a cicije.

Ez igaz?

Nekem 11.5 évesen jött meg,eléggé kifejletlenek a melleim,nem sokat nőtt azóta,ennek ellenére az utóbbi fél évben 4.5 centit nőttem,és a cicim most mintha nagyobb lenne és fáj is,pedig nem vagyok mensi előtt.

Most fog beindulni a növekedés?Mi történik velem?

2014. aug. 17. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Én sajnos nem tudok ebben az ügyben segteni neked, csak őszinte részvétemet akartam kifejezni, hogy ilyen korán elvesztetted az édesanyád.
2014. aug. 17. 14:47
 2/6 A kérdező kommentje:

???

Másoknak is tudni szeretném a véleményét!

2014. aug. 17. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyéni, van akinek soha nem nő meg a melle, van akinek nagyon korán, nekem kb 14évesen kezdett nőni,de hamar megállt a növésben, nagyon kicsi mellem van,pedig már felnőtt vagyok!
2014. aug. 17. 15:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ahjj...nem akarok ilyen undorító deszka lenni. :'(

2014. aug. 17. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 15 éves korom körül kezdett el igazán nőni, addig elég lapos voltam. Kb A-B közötti mellem volt, 17 éves koromra már C-s melltartót hordtam. Szóval ez elég egyéni dolog, de van esélyed rá. :)
2014. aug. 17. 15:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Oh,én már egy B-snek is örülnék! :( Nekem éppen 70A van,a formája is csúnya,nem kerek. :'((
2014. aug. 17. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!