Miért késik a havim?
Figyelt kérdés
Januárban abbahagytam a fog. gátló szedését, azóta rendszertelen, 24-26-22. napra jön meg, satöbbi, de eddig mindig korábban jött meg. 10-ére vártam, és naptár szerint 13-án lett volna a 28. nap, de még mindig nem jött meg :/ Nem szexeltem senkivel, csak tánctáborban voltam és most értem haza. Ott elkaphattam valamit ami miatt ez lehetséges, vagy ez még mindig a tabi elhagyásának a hatása? most töltöttem a 17-et.2014. aug. 17. 13:57
1/3 anonim válasza:
A tabi elhagyása teljesen összezavar. Ha nem is szexeltél akkor meg tényleg nincs mitől tartanod.
Én olyat is hallottam már hogy valakinek tabi elhagyása után , egy hónap kimaradt és egyátalán nem jött meg neki. Kövi hónapba meg megvolt rendesen. Aztán kb fél év alatt helyre jött és már nem jött meg össze vissza.
2/3 A kérdező kommentje:
Én már 8-8.5 hónapja nem szedem :/ Csak ez a folytonos izgulás, hogy nah, vajon pont a metrón fog-e megjönni... Csak mert kedden mennék el itthonról... :/
2014. aug. 17. 14:05
3/3 anonim válasza:
Ha mész el otthonról akkor tegyél be egy betétet vagy tampont és akkor nem kell aggódni. Én is így voltam amikor egy hónap teljesen kimaradt pedig nem volt semmi különösebb oka, az orvos azt mondta,hogy előfordul az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!