Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől van? Lehet valami...

Ez mitől van? Lehet valami betegség jele? 14/L

Figyelt kérdés

Gyakran nő pattanás a nemi szervemre ami 3-4 nap után elmúlik. Általában 1 héttel menstruálás után szokott megjelenni,de lehet,hogy nincs hozzá semmi köze nem tudom..Ja és még egy érdekesség,hogy általában mindig ugyanott van..De igazából abba se vagyok biztos,hogy pattanás..tanácstalan vagyok..

Ez valami betegség vagy mi lehet? (gondolkodtam a nőgyógyászon,de mire oda kerülnék valószínűleg elmúlna) 14/L

2014. aug. 16. 00:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni,hogy szűz vagyok.
2014. aug. 16. 00:24
 2/6 anonim válasza:
Nekem is nőtt tobbszorbis engem annyira zavart hogy kinyomtam akkor fajt 1percig aztan semmi. Tuti nem lesz belole baj nekem se lett, mostanaban pedig mar nincs is:) de lehet a befulledes oka is.15/L
2014. aug. 16. 00:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem.:) köszönöm,hogy írtál.:)
2014. aug. 16. 00:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha borotvalod attol is lehet! :) Nyugi semmi baj sincs, valamilyen szinten termeszetes.
2014. aug. 16. 07:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem probléma!
2014. aug. 16. 08:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a válaszokat.:)
2014. aug. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!