Időnként visszatérő hólyaggyulladásnak mi lehet az oka?
Volt egy évem, amikor 3 havonta nagyon durván előjött, véres pisi, óriási fájdalmak napokig... Aztán elkezdtem szedni tőzegáfonya vitamint és nem jött többet. Akkor azthittem, amikor sűrűn kijött, hogy esetleg a barátomtól szedhetek össze bacikat szex közben, amitől bajom van, de mostanában 2 hetente találkozunk csak, így nem sok alapja lenne most ennek..
Vitamint sem szedtem már kb 1 hónapja, és megint érzem, hogy kezd égni, és fáj a pisilés..
Sürgősen igyekszem beszerezni újra a vitaminomat, de amitől jön ki állandóan ez?
Rendesen kikezeltek vagy csak lecsökkent a bacik száma? Beleidben minden rendben? Könnyen visszafertőzheted magad, ha a beleidben is megtalálható a kórokozó.
Általános egészségi állapotod jó?
Sosem kezeltek rendesen, mindig csak felírtak valamit ami eszükbe jutott (látszott eddig mindegyik orvoson, hogy kisebb gondja is nagyobb annál, hogy az én bajommal foglalkozzon..), és azzal próbáltam gyógyítgatni magam. Amikor már véreset pisiltem, felirtak egy doboz rutascorbint, hogy ne vérezzen meg egy antibiotikumot, ami szintén 2 nap után sem hatott még.
Amikor utoljára voltam vizeletvizsgálaton azt mondta a dokim az eredményre, hogy még vannak bennem bacik, de el fognak tűnni idővel.
Az általános egészségügyi állapotom alatt mit értesz? Nem vagyok sokszor beteg, és úgy viszonylag egész egészségesnek érzem magam :)
Ez a magyar egészségügy...
Nyilván maradt egy góc valahol a testedben, ahonnan időnkét kiszabadulnak és fertőznek a bacik. Vagy állandóan jelen vannak, majd a kellő pillanatban jól elszaporodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!