Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem jött meg a menzeszem....

Még nem jött meg a menzeszem. Meg fog jönni? (semmi viszketés vagy más jel a fertőzésre szóval azt kizártam ) Kb. meddig tart a barna folyás? 2hónap mulva 13 vagyok . Köszönöm előre is!

Figyelt kérdés
Aug.12-én és 13. án barna folyásom volt de 14. én és 15. én semmi. Várható még barna folyás vagy egyből menzesz?

2014. aug. 15. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Most fogsz elkezdeni menstruálni. Annyi minden lehet: lehet, hogy holnaptól rendesen és rendszeresen vérzel, de akkor sincs baj ha pl. 6 hónapig semmi sem történik.Várható barna folyás is , teljesen normális. Anyukáddal nem tudsz erről beszélni?
2014. aug. 15. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, azt mondta hogy ez az előjele és hamarosan megjön. Bizonytalan vagyok hogy akkor most miért nincs ha 2nappal ez előtt volt folyás . Köszönöm a választ :)
2014. aug. 15. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első menstruációm egy barna folt volt, semmi több. Utána másfél hónapig semmi, aztán meg 12 napra rá jött a harmadik. Az elején még kár aggódni bármin is, ami nem veszélyezteti az egészségedet (pl rendkívül erős/hosszan tartó vérzés).
2014. aug. 15. 14:30
 4/6 A kérdező kommentje:
És akkor ez a barnázás vissza fog jönni? Mert most nincsen 2napja (de 2napig volt) és mennyi barnazas utan jon a rendes vér? (Kb? ) (bocsi hogy ennyit kérdezek :/ )
2014. aug. 15. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Türelem Pici lány! Ezt még az orvosok sem tudják. Lehet, hogy csak egy hónap múlva, és akkor is csak barnázás lesz, lehet, hogy 2 hét múlva megjön rendes vérzéssel. Most készülődik egy másfajta "üzemre" a szervezeted, hagyj neki időt! (Első voltam)
2014. aug. 16. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Okee :) koszii
2014. aug. 16. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!