Elfog múlni a hüvelygombám?
Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem azt a bizonyos kellemetlen szagú túrós folyást,és égett a hüvelyem és húgycsövem ,amikor vizeltem. Canesten hüvelykúppal kezeltem magam három napig,és közben krémeztem magam.
Mai nap fejeztem be a kúpos "kezelést".
A túrós folyás elmúlott,de az égető érzést pedig csak néha nem érzem. A további krémezéssel elmúlik majd ez az csípő érzés?
19/L
2014. aug. 15. 13:03
1/2 anonim válasza:
Hát nem biztos, sőt lehet, hogy nem is gomba, nekem pl. egyszer volt Trichomonas-om is, az is hasonlít a gombára csak sokkal jobban fáj.
Ha ettől nem múlt el és nem is érzed, hogy jelentősen javulna, akkor inkább menj dokihoz.
2/2 anonim válasza:
Menj dokihoz, ha 3 nap alatt nem használt, akkor már nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!