Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma megjött! Holnap 3:50-től...

Cintikeke kérdése:

Ma megjött! Holnap 3:50-től este 00:30-ig szerintetek kibirja egy mini tamponnal es egy betettel?

Figyelt kérdés

Nem fogom tudni kicserelnii..

Ha citromlevet iszok akkor attol tenyleg lassabbanfolyik?

2014. aug. 15. 10:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
00:30-ra otthon vagyok..szerintem kibirja.. előtte iszok citromlevet es lassaban folyik..
2014. aug. 15. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:
20 oran keresztul nem kellesz majd pisilni hah ez jo vicc!!!! Egyebkent nem is a kibirja dologrol van szo, de figyelj akar bele is halhatsz nem vicc !!! Súlyos betegsegeket lehet elkapni ha sokaig van bent a tampon!! Olvass utana interneten!!!! De te tudod.
2014. aug. 15. 12:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor ha fél nyolckor hazaugrok kicserélni a tampont az kibirja estig?
2014. aug. 15. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez a citromle mekkora marhasag. tampont es betétet is 2 orankent MAXIMUM cserelni kell!!

de ha nem hiszed el amit papolunk neked,elmondom neked életem legnagyobb hibajat. Elmentünk Balcsira furdeni,nekem megjott de muszaly volt mennem. Hát tampont alkalmaztam.Mikor kijon az ember a vizbol rogton cserélni kell en beleuntam es egy alkalommal nem cseréltem ki..Mostmeg jarkalok mikrobiologiara vizelettel meg szenvedek lazba meg görcsöl az egész hasam mert ekkora hulye voltam.

2014. aug. 15. 14:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Egy tampon 4-6 óráig kibirja.!!

Ha elmegyek 4.kor 8-kor kicserélem kibirja 11-ig..!!! max..

2014. aug. 15. 14:13
 16/17 anonim ***** válasza:
figyelj, viszel valami kis táskát, benne tampont, kézfertőtlenítőt. megkérsz valami barátnődet elmész pisilni valami bokorba, lefertőtleníted a kezed, gyorsan kiveszed, berakod a másikat, azután is fertőtlenítesz és kééééész
2014. aug. 15. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem du. 4-tol ejfelig irja a kerdezo, nem hajnali 4-tol. Az csak 8 ora, nem 20.
2017. aug. 4. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!