Cintikeke kérdése:
Ma megjött! Holnap 3:50-től este 00:30-ig szerintetek kibirja egy mini tamponnal es egy betettel?
Figyelt kérdés
Nem fogom tudni kicserelnii..
Ha citromlevet iszok akkor attol tenyleg lassabbanfolyik?
2014. aug. 15. 10:22
11/17 A kérdező kommentje:
00:30-ra otthon vagyok..szerintem kibirja.. előtte iszok citromlevet es lassaban folyik..
2014. aug. 15. 12:13
12/17 anonim válasza:
20 oran keresztul nem kellesz majd pisilni hah ez jo vicc!!!! Egyebkent nem is a kibirja dologrol van szo, de figyelj akar bele is halhatsz nem vicc !!! Súlyos betegsegeket lehet elkapni ha sokaig van bent a tampon!! Olvass utana interneten!!!! De te tudod.
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor ha fél nyolckor hazaugrok kicserélni a tampont az kibirja estig?
2014. aug. 15. 13:13
14/17 anonim válasza:
Ez a citromle mekkora marhasag. tampont es betétet is 2 orankent MAXIMUM cserelni kell!!
de ha nem hiszed el amit papolunk neked,elmondom neked életem legnagyobb hibajat. Elmentünk Balcsira furdeni,nekem megjott de muszaly volt mennem. Hát tampont alkalmaztam.Mikor kijon az ember a vizbol rogton cserélni kell en beleuntam es egy alkalommal nem cseréltem ki..Mostmeg jarkalok mikrobiologiara vizelettel meg szenvedek lazba meg görcsöl az egész hasam mert ekkora hulye voltam.
15/17 A kérdező kommentje:
Egy tampon 4-6 óráig kibirja.!!
Ha elmegyek 4.kor 8-kor kicserélem kibirja 11-ig..!!! max..
2014. aug. 15. 14:13
16/17 anonim válasza:
figyelj, viszel valami kis táskát, benne tampont, kézfertőtlenítőt. megkérsz valami barátnődet elmész pisilni valami bokorba, lefertőtleníted a kezed, gyorsan kiveszed, berakod a másikat, azután is fertőtlenítesz és kééééész
17/17 anonim válasza:
Szerintem du. 4-tol ejfelig irja a kerdezo, nem hajnali 4-tol. Az csak 8 ora, nem 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!