Kinek milyen tapasztalata van a Bromocriptin-Richter 2,5mg és Prednisolon tablettákkal? Én félek beszedni őket.
Kérdeznék valamit.
A ciklusod hanyadik napján mérték ezeket az értékeket? Mert az ösztrogén szint igencsak ciklusfüggő, és egy 3. napi vagy 21. napi mérésnél nem is kevés. Ha az ovulációs időszakban ennyi (vagyis előtte), akkor tényleg kevés.
A prolaktin szinted teljesen normális, nem értem miért kell erre egy olyan gyógyszert felírni, mint a Bromo.
A prolaktin szint amúgy 40 és 530 mU/l között normális, kivéve természetesen, ha terhes vagy, akkor ennél magasabb kell hogy legyen.
Szóval lehet másik dokit kéne keresned, mert ez nekem elég furcsa...
A 20. napon vették a vért és nem vagyok terhes. Nekem is nagyon furcsa, hogy bromocriptint írtak fel erre a Prolactin szintre. :S
A szteroidot (prednisolon) sem értem, hogy miért kapom. Állítólag az a tesztoszteront szorítja vissza, ha magas. De nekem az sem magas. 0,2 - 2,3-ig normális, nekem meg 1,04-et mértek. Szóval tanácstalan vagyok. A dokit megkérdeztem, az meg alig ad infot. Lehet, hogy másikhoz kéne mennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!