Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Norcolutot hol tudom feliratni...

Norcolutot hol tudom feliratni? Sürgősen kellene.

Figyelt kérdés

Magán úton járok nőgyógyászhoz.Előzetes vizsgálatok alapján úgy beszéltük meg,hogy 3 hónapig(3x10napig) szedem a Norcolutot.Most tartok a 3.hónapnál,de már csak pár darab tablettám van,ami két napig lesz elég és nem 10 napig..

Hívtam a rendelőt,de az asszisztens mondta,hogy egész augusztusban szabin van a doki,ő receptet nem tud adni,menjek el a háziorvoshoz.

Háziorvos adott is volna,de ő nem tudja felírni.

Most hova menjek?SZTK-ba?Kórházba?Nem szeretnék újra megint vizsgálatot,stb..

2014. aug. 14. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tényleg jó nagy bunkót fogtál ki. El kell fogadniuk a magánrendelős papírokat is.

Semeddig nem tartott volna neki felírni. Gondolom azért nem tette, mert ha másnak tudsz fizetni, akkor azt gondolta, neki is fogsz....

2014. aug. 18. 20:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen,bár írt itt priviben egy hölgy,akinek ugyanígy a fogamzásgátlót nem írták fel..Sajnos ez a eü,fizetni kell már mindenért(nem mentem volna én anno magánorvoshoz sem,ha máshol foglalkoznánk a problémámmal)

Én is kicsit hülye voltam,mert mikor kiváltottam nem gondoltam erre,csak most szembesültem,a jó kis szabis augusztusban.Most javasolták a terézvárosi sztk-t,hogy normális dokik dolgoznak,próbáljam meg ott.Ha nem,akkor pedig csüt délután van időpontom egy magánrendelésre ott biztosan sikerül.

Köszi a segítséget:)

2014. aug. 18. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!