Norcolutot hol tudom feliratni? Sürgősen kellene.
Magán úton járok nőgyógyászhoz.Előzetes vizsgálatok alapján úgy beszéltük meg,hogy 3 hónapig(3x10napig) szedem a Norcolutot.Most tartok a 3.hónapnál,de már csak pár darab tablettám van,ami két napig lesz elég és nem 10 napig..
Hívtam a rendelőt,de az asszisztens mondta,hogy egész augusztusban szabin van a doki,ő receptet nem tud adni,menjek el a háziorvoshoz.
Háziorvos adott is volna,de ő nem tudja felírni.
Most hova menjek?SZTK-ba?Kórházba?Nem szeretnék újra megint vizsgálatot,stb..
Tényleg jó nagy bunkót fogtál ki. El kell fogadniuk a magánrendelős papírokat is.
Semeddig nem tartott volna neki felírni. Gondolom azért nem tette, mert ha másnak tudsz fizetni, akkor azt gondolta, neki is fogsz....
Igen,bár írt itt priviben egy hölgy,akinek ugyanígy a fogamzásgátlót nem írták fel..Sajnos ez a eü,fizetni kell már mindenért(nem mentem volna én anno magánorvoshoz sem,ha máshol foglalkoznánk a problémámmal)
Én is kicsit hülye voltam,mert mikor kiváltottam nem gondoltam erre,csak most szembesültem,a jó kis szabis augusztusban.Most javasolták a terézvárosi sztk-t,hogy normális dokik dolgoznak,próbáljam meg ott.Ha nem,akkor pedig csüt délután van időpontom egy magánrendelésre ott biztosan sikerül.
Köszi a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!