Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért nem nő jobban a mellem?

Mért nem nő jobban a mellem?

Figyelt kérdés

15 vagyok ,de már 1 éve nem nőtt nagyobbra,szinte mintha inkabb összemenne.MiérT?

Egyik barátom aztmondta hogy azért mert melltartóban alszom.

A melltartó tényleg gátolja a növést?

2014. aug. 14. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Dehogy gátolja.

A tv-ben "aszonta" egy plasztikai sebész, hogy ő még alváshoz is kifejezetten ajánlja a melltartót. Nyilván nem egy merevítős, kényelmetlent.

Fog az még nőni!

2014. aug. 14. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Akkora van, amekkorát adott a természet, de melltartóban aludni tényleg hülyeség. A növést ugyan nem gátolja, de minek, ha nem kell ?
2014. aug. 14. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem volt olyan ismerosom aki mindig melltartoban aludt ami egesz nap rajta volt es az orvosa elegge lehurrogta hogy mekkora hulyeseget csinalt mert ha igy folytatja akkor akar mellrakot is kaphat
2014. aug. 14. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Genetika...
2014. aug. 14. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:

"lehurrogta hogy mekkora hulyeseget csinalt mert ha igy folytatja akkor akar mellrakot is kaphat"

Meg is indokolta a doki? Mert én el nem tudom képzelni. Akkor trikóban, passzos pizsiben sem lehet aludni?

Csak meztelenül és nagymama hálóingében?

2014. aug. 14. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Melltartóban alvás azért gond, mert gátolhatja a keringést.

Hogy miért nem nő? Lehet, hogy nem vetted észre a változást, vagy leállt egy kicsit, vagy csak túl sovány vagy. Genetika megszabja, milyen nagy lehet maximum.

2014. aug. 14. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!