Az baj, ha 12 évesen nem jött meg?
Ez a súly az anorexiásokkal vetekszik. Meg 12 évesen 34kg? Ha nem 140cm akkor ez is nagyon sovány.
Egyébként nem baj, majd meglesz.
A menstruációnak semmi köze a vizeleted színéhez.
A másik dolognak, amit írsz, fehérfolyás a neve.
És nyugi, majd megjön, ha itt az ideje. Nagyon fiatal vagy még. A többiek között is tuti van, aki csak hazudik...
?
ha piros a vizeleted,az komoly gyulladás is lehet,azzal orvoshoz kell menni.Ahogy a kellemetlen szagú váladék is jelenthet fertőzést.
Anyukáddal nem beszélgettél még erről?
Szerintem szólni kéne neki.
Amúgy még ráérsz,én 14 voltam amikor megjött,pedig én 157cm/47-8 kiló körül mozogtam.
17/l
Az "eszméletlen büdös" váladék BIZTOSAN fertőzést jelent, amivel orvoshoz kell menni! Az 1 éve fennálló gyulladás akár már mostanáig maradandó problémákat is okozhatott nálad :(
Mehetsz kezdetnek háziorvoshoz is (a vizelet miatt is), de szinte biztos, hogy gyereknőgyógyásznál/nőgyógyásznál fogsz a végén kikötni. Ettől nem kell félni, semmi szörnyű nincs ott, de légy szíves vedd komolyan ezt a problémát, ha nem akarsz meddő lenni felnőtt korodban. Szólj anyukádnak!
szia!
Ugye tudod, hogy a vérzés a hüvelyből jön? Az nem egyenlő a húgycsővel! 2 külön szerv.
Menj orvoshoz, aki megvizsgál, hogy van-e fertőzésed!
Amúgy 16 éves korodig ráér megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!