Késhet a havim a stressz miatt?
Figyelt kérdés
1-2hete nagyon idegroncs vagyok, elso ok, hogy lefekudtem baratommal nem lyukadt ki a gumi mindent jol csinaltunk es h megjon-e vagy sem, es erre nagyon raparaztam de szerintem feleslegesen. a masik ok, hogy anyummal minden nap osszeeszek hulyesegeken meg hogy nem talalkozhatok baratommal mert nem segitek neki, pedig mindent en csinalok itthon es nem ertem reggel meg bejon a szobamba es mondja h talalkozhatunk de busz meg mar nem jon erre. na mind1. 2napja sirok de mar nagyon ki vagyok es nem jott meg 2-3 napja lehet ettol?2014. aug. 14. 10:45
1/2 anonim válasza:
Igen, lehet ettől. Sőt, a belső feszültségtől elég könnyen késhet, vagy ki is maradhat a menstruációd.
A legfontosabb, hogy ne aggódj, nem lesz semmi gond.
Csinálj valami olyat amihez neked van kedved, hogy ne legyél olyan ideges, feszült.
2/2 anonim válasza:
Késhet, mert én a suli miatt ideggörcs szoktam lenni, és rengeteget késett akkor :(
Ezért is már nagyon várom h végre elkezdődjön nagyon várom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!