Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mell körüli fájdalom mitől lehet?

Mell körüli fájdalom mitől lehet?

Figyelt kérdés
egy két hete, nyomásra, érintésre fáj a mellem, vagyis inkább körülötte... melltartótól semmi baj, csak mikor megfogom és elkezdem óvatosan nyomkodni akkor fáj. Terhes nemhinném, hogy vagtok, kedden csináltam tesztet negatív lett, a tesztet együttlét után 2-3 héttel csináltam. Sokszor görcsöl, fáj a hasam... Remélem tudtok segíteni

2014. aug. 14. 07:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg megfog jönni?
2014. aug. 14. 07:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mert nekem sose jön meg rendesen és az együttlét előtt 2 hónapig barna folyásom volt elmult utána rá pár napra együtt voltunk majd egy hétre rá kb megint barna folyás meg nagyon minimális vérzés pár napig és most ez...
2014. aug. 14. 08:22
 3/7 A kérdező kommentje:
voltam sztk nőgyogyasznal, azt mondta PCOm van, japtam gyogyszert kiuteses lettem abbahagytam a gyogyszert két hét ig szedtem majd elmentem magandokihiz aki közölte h semmi bajom hormonvizsgalatra mentem ott se talaltak semmit és jövőhéten kell visszamennem és lehet hogy csinálnak egy petevezeték átfujast, de igy hogy most ennyi ideig volt barna folyasom nem tudom h mit fog mondani a doki....
2014. aug. 14. 08:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Lehet mastopathia

2014. aug. 14. 08:33
 5/7 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2014. aug. 14. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:
millió ilyen kérdés volt már...
2014. aug. 15. 09:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Láttam HASONLO kérdéseket, de szerintem teljesen más lehet egy 16 és egy 22 éves lánynak.... nagyobb az esély rá hogy neki nő vagy meg fog jönni, míg nekem megjönni nem fog ovu se... es nem is hinném h most nőni fog, lehet h a sok kérdés között van válasz a kérdésemre, de n olvastam el minden egyes kérdést, de nagyon sokat elolvastam.... neten is keresgettem.... a privát leveleket köszönöm meg a Normális választ ;)
2014. aug. 16. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!