Huvelyheveny gyulladas, betadine kup utan ez baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Huvelyheveny gyulladasom van kb 2-3 honapja. Eloszor klion 100-d-r kaptam a dokitol. Semmi valtozas. Olvasgattam es elkezdtem a betadinosmhublykupot. 7 dbot szedtem be es eltelt egy nap de meg lactofeelt nem alkalmsztam. Holnap fogom tudni mar csak. Problema aznegy nap kieses? A szex meg fajdalmas. Esely van hogy meggyogyulok? Ketsegbe estem.2014. aug. 13. 21:35
1/5 A kérdező kommentje:
Elnezest a btu hibakert ,nem vagyok ilyen retardalt csak telorol vagyok.:)
2014. aug. 13. 21:41
2/5 anonim válasza:
Tenyésztést kellene vegeznie a dokidnak!
3/5 anonim válasza:
Vissza kéne menni az orvoshoz, valóban tenyésztésre lenne szükség. Mentségére legyen mondva a dokinak, hogy első próbálkozás viszonylag bevett módon bevált, aránylag széles spektrumú gyógyszerrel szokott történni. Sajnos! Nem ez a jó gyakorlat. Tenyésztés kell, majd célzott gyógyszer a fertőzésre. Ne ess kétségbe, hanem menj vissza. (A betadine különben gyengébb gyógyszer, mint a klion.)
4/5 anonim válasza:
Ne élj nemi életet, amíg kezelnek, illetve, amíg vissza nem állítottad a flórádat. Gyulladás után kell a pihenés még akkor is, ha elmúlt a fertőzés, mivel a sejtek sérültek.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom szepen a valaszokat, akkor vissza megyek:)
2014. aug. 14. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!