MI EZ A HÜVELYEMBEN?!
Figyelt kérdés
Felnyúltam magamnak, hogy megkeressem a G-pontot, és vmi olyasmibe ütköztem ott benn, amibe eddig még sosem, és habár utána olvastam, hogy az lehet, hogy a cervix, mások írták, hogy lehet polip vagy ciszta vagy akármi. Szóval belül a hüvely bejáratától jobbra valami gömbszerű izé, aminek a felülete sima, ha tapogatom nem okoz semmit, csak ott van. eddig nem volt ott. Ha megtennétek, megvizsgálnátok magatokat is, hogy nektek van-e ilyenetek?? Félek, hogy csak nekem van és valami baj van velem.2014. aug. 13. 19:45
1/3 anonim válasza:
Puha? Nekem is van,valami gömbszerű lebernyeg. Olyan anyaga van,mint a hüvelyfal többi része.
2/3 anonim válasza:
Ha kb. egy ujjnyi mélységben van, akkor az jó eséllyel a méhszájad (cervix). A ciklus folyamán változik a helyzete, valamikor kicsit alacsonyabban, valamikor magasabban van.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem puha, kemény mint az orrom hegye. Kedves utolsó, a cervix kemény?
2014. aug. 15. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!