Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak ha már 6hónapja...

Mit csináljak ha már 6hónapja nem jött meg? (Fiúm nincs) 14/L

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Semmit, te korodban természetes ha kimarad, 16 éves korodra kell beállni, de ha megszeretnél nyugodni menj el nőgyógyászhoz.
2014. aug. 12. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Mikor jött meg először?

Azt ugye tudod, hogy csak a 2-3. év után rendszereződik a vérzésed?

2014. aug. 12. 21:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Pont 2éve volt az elsõ
2014. aug. 12. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Menj el nőgyógyászhoz és ha azt mondja, hogy ír fel gyógyszert, az majd beállítja, akkor ne foglalkozz vele egy ideig. Ha akarsz, szedsz fogamzásgátlót, de nem történik semmi, ha egyéb dolgot nem találnak. Egy vizsgálat szerintem belefér, de utána majd alakul. Tapasztalat.
2014. aug. 12. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Várj nyugodtan, 17 éves korodra kellene beállnia, addig kimaradozhat hónapokra is. Nekem 8 hó maradt ki 16 évesen.
2014. aug. 13. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt most es nagyon meg voltam ijedve hogy mi lesz:D es 6,5 szünet utan megjött végre 15/l
2014. aug. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!