Meggygógyultam? Vissza fertőzhet a párom? (hüvelygomba)
Figyelt kérdés
Picit több mint két hete antibiotikumot kellett szednem fülfertőzés miatt minek következtében hüvelygomba alakult ki nálam. Csak egy picit viszkettem, az orvos canesten kombit írt fel rá a 3 napos változatot. Rögtön rá megjött a menstruációm így egy hétig a krémet használtam de mire elmúlt már teljesen tünetmentes voltam, szinte jobb volt odalent mint új korában. A párommal viszont nyaralni voltunk és egyszer egy másodperre maximum behatolt a péniszével. Utána rögtön óvszert használtunk és fürödtünk. Mikor hazaértünk a biztonság kedvéért még elhasználtam a 3 kúpot és még kenegetem magam. Az orvos azt mondta, hogy ezek olyan gombák amik mindig jelen vannak a hüvelyemben csak az antibiotikum miatt a szervezetem nem tudott ellenük védekezni, de normál esetben tud. Már minden rendben odalent, sőt inkább már a krém irritál mikor bekenem. Meggyógyultam volna? Ha egy hete volt hogy együtt voltam a párommal úgy és őt nem kezeltük most esetleg visszafertőzhet ha lehet szó itt fertőzésről azok alapján amit az orvos mondott? Köszönöm előre is!2014. aug. 12. 20:55
1/1 anonim válasza:
Jobb lenne, ha ő is kenegetné magát a krémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!