Mit csináljak, ha nagyon rendszertelenül jön meg már évek óta,28-35-47-55 naponta? L/16
Nagyon rendszertelen a menstruációm. Van , hogy (ritkán) 28 naponta, van hogy 35, van hogy 47, van hogy 55 naponta jön meg. És sose tudom kiszámítani. Lehet, hogy azért mert volt idő, hogy sokat fogytam, viszonylag gyorsan, de most már rendszeresen eszek,és mégis így van. Most is már 47 naja volt meg, már fájt a hasam "úgy" többször is, de még mindig semmi. Már több, mint egy éve van barátom, akivel nagyon jól megvagyunk, de emiatt még vármi akarok a szexel, mert folyton azt hinném, ha késik, hogy terhes vagyok, és tök ideges lennék, amíg meg nem jön. NEm tudom, hogy mit csináljak... Már másfél vagy két éve megvan, de nem állt be... Lehet, hogy nem is fog? Mivel segíthetnék, hogy kicsit rendszeresebb legyen?
Várjak -e még emiatt a szexel, ha amúgy minden más teljesen rendben van?
Mitől lehet ez?
Előre is köszi minden választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!