Hogyan lehet fájdalom nélkül felrakni a canesten combi hüvelytablettát? SOS
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hohy hogyan tudom felrakni anélkül hogy rohadtul fájna? Mivel lehetne sikositani? Illetve mennyire fáj amikor benyomom a tablettát? Már sokszor próbálkoztam de nem sikerült, ha fent volt az eszköz nem mertem benyomni a tabletát mert nagyon fájt. Sebes a hüvely bejáratom is...se az újjam se a tampon nem megy fel. Mit tudnék tenni mert így nagyon fáj...senkihez nem tudok ezzel fordulni anyámról meg orvosról hallani se akarok, ezért fölösleges írni....a segítséget nagyon megköszönném és sürgős lenne a dolog2014. aug. 12. 17:38
11/21 A kérdező kommentje:
nem szedtem antibiotikumot nem tudom mióta, nem járok nyilvános helyekre, minden higéniát betartok és nincs panaszom a betétre se,amit féléve használok. De nem ez volt a fő kérdés...azért köszönöm a válaszokat
2014. aug. 12. 18:05
12/21 anonim válasza:
Elolvastam a másik kérdésedet, nekem rengetegszer volt gombám, a gomba az nem sebes, szóval fogalmam sincs, hogy mi a bajod, de ha nem akarsz magadnak még nagyobb bajt, akkor menj orvoshoz, naponta lát minimum 100 puncit, abszolút nem fog meghatódni a tiedtől sem. Viszont ha rákensz mindenféle teafaolajat, meg mit tudom mit, azzal nem fogsz szerintem jól járni. Ha már ott van nálad a Canesten krém, azt kend rá, mert nekem úgy tűnt, hogy inkább kint van gond, mint bent és hátha használ. De igazából baromi igénytelen az a nő, aki nem hozatja rendbe, az eltestét és nem kérdezi meg szakembertől, hogy mi a teendő. És ezeket a sebeidet sem értem. Honnan tudod, hogy van bent seb?
13/21 A kérdező kommentje:
tudom hogy orvos kéne de rettegek a gondolattól hogy valaki meglásson, még akár fürdőruhában is. Valószínű sírva futnék ki a rendelőből és ha mégis megvizsgálnának akkora megrázkódtatás lenne hogy abba bele halnék. komolyan beszélek egyszer rám nyitott a húgom még régebben, majdnem öngyilkos lettem utána...egyenlőre még nem szeretnék meghalni meg nincs is női orvos a településünkön, férfihez meg nem megyek mert szerintem beteges az aki férfi létére evvel foglalkozik egy perverz állat! ezek a dolgok egyáltalán nem tartoznak egy férfire, majd biztos levetközők egy barom pedofil 40-es doki előtt, nem hiányzik mégegy csalódás köszönöm...
2014. aug. 12. 18:27
14/21 A kérdező kommentje:
meg ott van az is hogy úgyis megpiszkálna a doki a fájdalom meg nem az én asztalom
2014. aug. 12. 18:28
15/21 anonim válasza:
Néhány évvel ezelőttig nem is voltak női nődokik, nem egy tipikus női szakma. Szerintem fordulj pszichológushoz. Az nem normális, hogy még a húgod előtt is így szégyelled magad. Később emiatt nem lesz párkapcsolatod. A női betegséged pedig akár olyan súlyossá is válhat, hogy nem lehet majd gyereked.
16/21 A kérdező kommentje:
már volt pszihologunál többet ártott mint használt azóta nincsenek emberi kapcsolataim...nem mehetek orvoshoz egyedül félek, nem hinném hogy megélem a gyerek vállalást, a sok csalódás miatt meg az emberek kerüljenek messzire el.most megpróbálom hátha elmúlik a krémtől, ha meg nem akkor szépen nem megyek sehova és ez lesz a maradék életem része...:(
2014. aug. 12. 18:39
17/21 anonim válasza:
akkor keress másik pszichológust
18/21 A kérdező kommentje:
3nál voltam és ha még egyhez el kellene mennem még ennél is jobban bekattannék.
2014. aug. 12. 18:52
19/21 anonim válasza:
Kerdezo ez mar tenyleg gaz miert lenne beteges ha egy ferfi nogyogyasz. Sokan meg megertobek is mint egy no. Ha ennyire felsz kiserjen el anyud vagy egy felnott no. A vizsgalat par percig tart es senkit nem erdekel hogy nezzel ki. De ha inkabb levajod a borod kinodban a te dolgod
20/21 A kérdező kommentje:
anyámmal nincs kapcsolatom egyáltalán nem szólunk egymáshoz évek óta csak kényszerből lakunk együtt...más női ismerősöm meg nincs. tudom de ez van az én életem erről a szól, hiába szolgálom istent hiába tartok be mindent amit a hitt vár, velem csak rossz dolgok történnek...
2014. aug. 12. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!