Nemi betegség lehet? ( húgyuti )
Tegnap kezdődött , azzal, hogy percenként jártam pisilni és fájt. Azt hittem felfáztam, aztán megfigyeltem, hogy rózsaszínes a vizeletem.
Mivel nyaralunk a házi orvisommal csak telefonon tudtam beszélni. Azt mondta vegyek Tőzeg áfonya kapszulát (sajnos odáig még nem jutottam el ).
Ma reggel óta annyira fájt a hólyagom mintha órák óta tartogatnám, de egyáltalán nem is kellett pisilnem csak az inger volt meg.
Vettem be egy fájdalomcsillapítót és most úgy ahogy elmúlt. Mi lehet ez ?KKétségbe vagyok esve
Drága kérdező a nemi betegség nem egyenlő a húgyúti betegséggel...
Két különböző szervrendszerről beszélünk.
A női szerveid betegségei (többek között) a nemi fertőzések, és most hagyjuk azt, hogy a nemi betegség meg megint egy más kategória.
A húgyúti szerveid betegségei pedig a vesét, a húgyutakat, a hólyagot, a húgyvezetéket érintik. Na, neked ez utóbbi van.
Próbálj elmenni az ottani ügyeletre ahol vagy SÜRGŐSEN, mert erre antibiotikum kell, hamar csökkenni fognak/elmúlnak a tüneteid. Az ügyeleten felírják, ami kell.
Nem nőgyógyászatra kell menned, hanem vagy házi orvoshoz, vagy urológiára.
Felírnak majd antibiotikumot, amihez nem felejts el hüvelyflóra helyre állítót használni, hogy utána ne legyen gombád!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!