Hová forduljak ilyen problémával?
Tegnap munka közben (ülő munkát végzek) hirtelen erős szúrást éreztem a bal mellemben. Először nagyon megijedtem mert azt hittem a mellkasom, de nem, határozottan bal oldalt, a mellem felső része mögött érzem, hát leírva kicsit furcsa, de valahol ott :)
Kb.1-2 másodpercig tartott, majd 5 másodperc szünet, megint ugyanez. Vagy háromszor. Aztán elmúlt. Otthon ugyanez ismét lejátszódott, majd ma reggel is de csak egy szúrás. Most menstruálok de már a végén járok 5. nap...
Ilyen panasszal mehetek nőgyógyászhoz, vagy inkább házidoki? Nem akarom hogy kinevessenek, de én hülye utánaolvastam és sok helyen ezt a mellrákkal azonosítják:S
23/N
A rák nem fáj!!
csak a végső stádiumban.
Ez nem nőgyógyászati probléma, a házi orvost keresd fel.
CODE3 miért beszélsz hülyeségeket?
A terheléstől függetlenül fellépő, terheléskor nem jelentkező mellkasi fájdalom szervi szíveredet ellen szól. Mozgásszervi eredet vagy az időjárás hatása jön szóba. Továbbá a szúró fájdalom szintén szíveredet ellen szól. Pont. Ha nem értesz ilyen dolgokhoz, ne írj, mert átlagember vagy, és fogalmad sincs az egészről.
nyhaza01, ahhoz képest, hogy a szúró fájdalom szíveredet ellen szól, amikor nekem szívburokgyulladásom volt, akkor úgy szúrt a szívem, mint az istennyila.
Oké, tudom, hogy ez szerinted nem szíveredet, hanem szívburokeredet, de én csak egy átlagember vagyok, és nekem a szívburok az szív.
Köszönöm szépen a válaszokat, azóta szerencsére nem fordult elő:)
Ment a zöld kezecske!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!