Segítség! Miért van ez? (mensi)
Figyelt kérdés
Hétfőn megjött de csak ilyen világosbarna es elég kevéske akkor kedden megint kevéske es koromfekete akkor szerdán megint kevéske es koromfekete. Ma reggel mikor pisiltem es kitöröltem ugyan ilyen barna volt. Most ez ilyen kevés? Anya azt mondta ez most ilyen kevés. Csak holnap szeretnék strandra menni es ilyen kevés lesz aakor bemehetek? Jártam úszni es volt olyan hogy ilyen elég kevésnél barna volt akkor anya azt mondta nyugodtan bemehetek mert már az a vége volt. Akkor bemehetnék? A tampont sztm nem engedi hogy használjak de ha kene ks akkor egy mini mert az élg lehet. Ti mit gondoltok? 13l (decemberben lesz 1 éve hogy megvan)2014. aug. 7. 09:46
1/1 anonim válasza:
Hnap reggel meglatod, ha kell akkor veszel tampont. Ha elorelathatolag nem lesz idod hnap, akkor meg vegyel most egy csomag minit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!