Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért barnázok ennyit?

Miért barnázok ennyit?

Figyelt kérdés

Októberben hagytam abba a fogamzásgátló szedését, 7 évig szedtem.

Azóta pontosan 28 napra jön meg mindig, viszont a félidő (14 nap) után szinte minden második nap barnázok a mensiig. Ez miért van?

Van, hogy csak a mensi előtt 4 nappal kezdődik, de most félidő után is volt 2 nap amíg barnáztam, aztán kimaradt 5 nap és most megint. Hétvégén fog csak megjönni.

2010. jan. 12. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet, hogy hormonprobléma áll a háttérben, érdemes lenne orvossal kivizsgáltatni
2010. jan. 12. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen gondom volt,és mint kiderült,progeszteron hiány okozta.Ezt vérből megtudják nézni.Tuti ez a gond.
2010. jan. 12. 18:02
 3/9 A kérdező kommentje:
És tudnék-e itthon szedni valamit erre a problémára? Van erre valami természetes gyógyszer, gyögynövény?
2010. jan. 12. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a gondom, csak annyi különbséggel, hogy szülés óta (másfél) éve tart. Nőgyógyászom gyenge hormontablattát írt fel rá, de ezzel sem vagyok 100%-ig kibékülve, mert ha elfelejtem olykor-olykor bevenni és másnap pótolom, akkor az totál bezavar és össze-vissza jön meg a mensim. Fogalmam sincs meddig kell szednem, hogy egyáltalán hasson.
2010. jan. 13. 07:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Én multivitamint szedek,a Jó Közérzet Központ Alap Energiáját,és mellé napi 2 gramm aminosavat.Ettől megszűnt,de folyamatosan szedni kell.
2010. jan. 13. 08:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Napi hány kapszulát szedsz be a jó közérzet vitaminból?
2010. jan. 13. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Menj fel a Jó Közérzet Központ Honlapjára. "gmvitamin" ezt üsd be.Olvasd el mit ír.Nagyon tanulságos.3 éve issza az egész családom napi rendszerességgel,és azóta elfelejtettük minden bajunkat.Mi napi 6 szemet iszunk,mert annyit kell.
2010. jan. 13. 12:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Én még tavaly beszereztem pont ilyen vitamint, de még nem kedztem el szedni. Viszont nem értem, hogy miért azt írod, hogy iszod? Ezt nem lenyelni kell, mint egy gyógyszert? Mert ami nekem van azok ilyen kapszulák... Bocsi a sok kérdésért. De nagyon hasznos amit írtál. Holnaptól elkezdem szedni és remélem elmúlik a gondom. Köszi! :)
2010. jan. 13. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi a nyelvbotlásért.Én Vajdaságban élek és mi itt isszuk a gyógyszert nem esszük!Nyugodtan kezd el,nem fogod megbánni!De magában nem lesz elég az aminosavak nélkül.Ha érdekel még valami jelentkezz priviben.Úgy gondolom tudok segíteni.Vagyis már több barátnőm megfogadta a tanácsom (szintén barnáztak)és mindenkinek elmúlt tőle.
2010. jan. 13. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!