Kb. két hete feszül a mellem, érzékeny a mellbimbóm, mitől lehet?
Figyelt kérdés
A terhesség kizárt.2014. aug. 7. 00:17
1/7 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de az is lehet, hogy nőttek a melleid. Úgy értem, az enyémek (28 éves vagyok) hol nagyobbak, hol kisebbek, attól függően mennyit eszem. Néha sokkal teltebbnek érzem őket és érzékenyebbek is. Ugye a mell, zsírszövet, tehát ha valaki jobban eszik, akkor rakódik le oda zsír és nőnek kicsit. (Mondjuk én nagyon vékony vagyok, szóval ez nálam elég jól nyomon követhető. Nem tudom másnál hogy van.)
2/7 A kérdező kommentje:
Ebben lehet valami, bár két éve stagnál a súlyom, de a melltartóim is alig bírom elviselni, pedig sokszor még mindig a szoptatós melltartó van rajtam, mert az a legkényelmesebb...
Jöhetnek még válaszok.
2014. aug. 7. 00:35
4/7 anonim válasza:
Ha nem szokott feszülni, akkor mindenképp hormonális oka van. Miért kizárt a terhesség? Valami biztos hogy hormonálisan változik.
5/7 A kérdező kommentje:
Rendszeres, bő vérzésem van, nemi életem meg gyakorlatilag nulla, ennyi elég ahhoz, hogy elhiggyétek, nem terhesség?
2014. aug. 7. 13:04
6/7 anonim válasza:
nekem menstruáció előtt szokott feszülni meg fájni...
7/7 A kérdező kommentje:
A mensim egy hete elmúlt..
2014. aug. 7. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!