Oralis szextol lehet vmilyen nemi betegseget összeszedni?
Az eredeti kérdésedre felelve: egy bakteriális fertőzést - hiszen a rothadó, szuvas fogaiban, a szájában hemzsegnek a baktériumok - könnyedén összeszedhetsz.
Az utána felmerült kérdésedre válaszolva pedig én is nyugodtan megmondanám/mondom a férjemnek, ha pl. büdös a lehellete és ugyanezt el is várom tőle, hiszen jóban rosszban egy pár vagyunk, egymásnak jót akarunk. Pl. ő vette észre egyszer, hogy nőtt egy hosszú, ronda szőrszál a tokámon :=) Hálás vagyok, hogy szólt érte, tudom, hogy nem bántani akart és azóta arra a területre is figyelek. Ha megfelelően tálalod, biztosan nem sértődik meg, bár azt kétlem, hogy ha eddig is tudott a rossz fogairól és nem törődött vele, akkor majd éppen most fog futni a fogászatra. Tudod, ebben igazuk volt az előttem szólóknak. Ez valóban CSAK igényesség, intelligencia kérdése.
Szó szerint. Minden (!) étkezés után fogat mosok, felnőtt fejjel, 23 évesen 3 évig hordtam fogszabályozót, hogy szépen be tudjam csukni a számat, félévente elmegyek a fogorvoshoz, hogy átnézze a fogaimat. Szerencsére - mivel nem dohányzom és sokszor mosok fogat - fehérítésre még nem volt szükségem, de ha lenne, nem haboznék elvégeztetni.
Fentieknek köszönhetően a fogszabályzás óta nem lyukadt ki egyetlen fogam sem, 40 évesen nincs pótlásom, koronám, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!