Menstruálok? Vagy mi ez? Gyors válaszokat kérek!
Ma miután pisiltem azt láttam hogy valami piros keveredett bele. Jó, ez így elég hülyén hangzik, de nem tudom máshogy leírni. És mintha kicsit fájt volna mikor pisiltem. Ilyen még nem volt korábban! Menstruálok?!
14/L
Ha fájt amikor pisiltél, az NEM menstruáció jele.
Hanem leginkább húgyúti fertőzésé.
Ha menstruálnál, a wc papíron egyértelműen látható lett volna a törlés után a tiszta piros vér, vagy legalábbis véres folyás. Ha nem így volt, és nem volt semmi vagy csak véres pisi volt, az nemigen lehet menzesz.
Nem kizárható, de ez egy icipicit túl komplex magyarázat arra, ami történt. Ha pont most láttál vért ezzel a fájdalommal egybeesve, akkor valószínűbb, hogy csak egy húgyúti fertőzés és kész.
De ha vársz egy napot, megtudod... Ha ez menzesz, akkor fogod látni még, a pisitől függetlenül is.
Oké köszi! És majd szólok anyukámnak ha hazaér.
Nagyon nagyon megijedtem!
Semmi komoly bajod nincs, ne izgulj.
Feltehetőleg hugyúti fertőzés lesz, menjetek el a házi orvoshoz, vigyél magaddal esetleg reggeli középutas vizeletmintát, kapsz rá antibiotikumot és néhány nap alatt elfelejtheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!