Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruálok? Vagy mi ez?...

Menstruálok? Vagy mi ez? Gyors válaszokat kérek!

Figyelt kérdés

Ma miután pisiltem azt láttam hogy valami piros keveredett bele. Jó, ez így elég hülyén hangzik, de nem tudom máshogy leírni. És mintha kicsit fájt volna mikor pisiltem. Ilyen még nem volt korábban! Menstruálok?!

14/L

2014. aug. 6. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Ha fájt amikor pisiltél, az NEM menstruáció jele.

Hanem leginkább húgyúti fertőzésé.

Ha menstruálnál, a wc papíron egyértelműen látható lett volna a törlés után a tiszta piros vér, vagy legalábbis véres folyás. Ha nem így volt, és nem volt semmi vagy csak véres pisi volt, az nemigen lehet menzesz.

2014. aug. 6. 14:50
 2/10 A kérdező kommentje:
És az lehet hogy van valami fertőzésem és közben megjön?
2014. aug. 6. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem kizárható, de ez egy icipicit túl komplex magyarázat arra, ami történt. Ha pont most láttál vért ezzel a fájdalommal egybeesve, akkor valószínűbb, hogy csak egy húgyúti fertőzés és kész.

De ha vársz egy napot, megtudod... Ha ez menzesz, akkor fogod látni még, a pisitől függetlenül is.

2014. aug. 6. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Húgyuti fertőzés? Attól meg kell ijedni?!!
2014. aug. 6. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Annyira nem, de orvosi kezelést igényel. Elmész urológushoz vagy háziorvoshoz, és kapsz rá egy antibiotikumot, szeded egy hétig és kész, annyi. Semmi extra. De most szerintem jobb ha vársz 1-2 napot, hogy tisztába kerülj ezzel a helyzettel. Ha a pisilésnél a fájdalom megmarad, akkor urológus/háziorvos!
2014. aug. 6. 15:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Oké köszi! És majd szólok anyukámnak ha hazaér.

Nagyon nagyon megijedtem!

2014. aug. 6. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi szükség rá, nyugi. Se a menstruációtól, se a húgyúti fertőzéstől nem kell félni. A húgyúti fertőzés kb. az influenzával azonos komolyságú dolog (sajna vannak akik hajlamosak rá, őket akár havonta kínozza). Kellemetlen, de simán gyógyul. Szóval ha az van, attól se kell parázni.
2014. aug. 6. 15:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Semmi komoly bajod nincs, ne izgulj.

Feltehetőleg hugyúti fertőzés lesz, menjetek el a házi orvoshoz, vigyél magaddal esetleg reggeli középutas vizeletmintát, kapsz rá antibiotikumot és néhány nap alatt elfelejtheted.

2014. aug. 6. 15:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi! Most megnyugodtam!
2014. aug. 6. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, és ettől teljesen függetlenül meg is jöhet a menstruációd. Ne ijedj meg, ha erősödik a vérzés, akkor használj betétet. Én a helyedben egy tisztasági betétet mindig tennék a bugyiba, hogy ne érjen meglepetés.
2014. aug. 6. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!