Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az utolsó nap is lehet tampont...

Az utolsó nap is lehet tampont használni? Mert még ha sokáig is bennhagyom nem fog megtelni teljesen. Pedig most nem akarok betétet használni, bár máskor azt szoktam.

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
használhatsz akkor is, nem baj ha nem telik meg, ha már tapasztalt vagy akkor full szárazon is ki tudod húzni könnyen.
2010. jan. 12. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet,csak egyáltalán nem egészséges
2010. jan. 12. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

persze h használhatsz!csak akkor bőven elég a mini is. Ha az a baj h nehezen csúszik ki olyankor,akkor próbáld meg ezt a silk touch szálfátyol borításos Ob-t, azzal nem lesz gond!

sok sikert:)

2010. jan. 12. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Én gyakran csinálok így. Silk t. én is azt alkalmazom.
2010. jan. 12. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
használhatsz, de szerintem kényelmetlen a felhelyezés, meg a kivétel. és kiszáríthatja a hüvelyed nyálkahártyáját is.
2010. jan. 12. 15:35
 6/7 A kérdező kommentje:
és mi van akkor ha bevizezem egy kicsit és így eleve egy kicsit meg lesz telve? vagy ez hülyeség?
2010. jan. 12. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
ez hülyeség. simán kitudod húzni hamár gyakorlott tamponos vagy. énis mindig tampont használok, mégcsak nemis a silket és nemis minit hanem a sárgát. de simán kijön. és bajom sem lett tőle sosem.
2010. jan. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!