Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, hogy lemenjen...

Mit csináljak, hogy lemenjen a lázam?

Figyelt kérdés
Tegnap óta beteg vagyok és lázas és hiába veszem be a láz csillapíott nem viszi le.Ma hajnalba volt 38.8 most 38.3 ennél lejebb nem akar lemenni.Orvoshoz nem tudok elmenni mert nagyon szédülök.Lehet,hogy kórházba kell mennem?
2010. jan. 12. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:

1 hivd le a dokit házhoz.Mert lehivhatod.

2 Ülj langyos vizbe utánna meg a csuklodra homlokodra bokádra derekadra kös vizes ruhát.

vagy beveszed a lázcsillapitot és bebujsz a takarod alá és kizzadod.Mást nem tudok.

2010. jan. 12. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ó te szegény, valóban hívd ki az orvost. Az előző is nagyon jó tanácsokat adott. Plussz igyál sok teát mézzel, vagy citrommal. Vagy limonádét is csinálhatol.
2010. jan. 12. 12:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!És kell fizetnem a háziorvosomnak ha házhoz hívom?
2010. jan. 12. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, kötelessége kijönni, ha kihívják. Sajnos, van aki a hálapénzre hajt, de tudomásom szerint van, akitől kapjanak fizetést, te meg úgyis fizethetsz eleget a gyógyszerért. Van TAJ-kártyád, kötelessége ellátni. De nem lesz ezzel gond, szerintem. Ha a saját orvosod, ingyen fog kiszállni.
2010. jan. 12. 14:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Kihívtuk az orvost!Azt mondta,hogy ha sima virus akkor holnapra már lekell hogy menjen a láznak.Kaptam kettő szurit és most jobban vagyok és izzadok.Ez jó jel nem?Utoljára amikor mértem úgy fél4körül 39.2 volt most azotta ment le.Szerencsére.Ha holnap megint lázam lesz kórházba kell mennem mert akkor más vírus lehet.Remélem nem kell kórházba mennem.
2010. jan. 12. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!