Félek hogy megjön! Még nem jött meg. A többi lent. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok azt olvastam hogy ha elkezd nőni a melled akkor általában 2 évvel utána "jön meg"nekem kb olyan 9 és fél évesen kezdett el nőni és félek hogy bármikor megjöhet.Igazából attól félek hogy el kell mondani anyunak mert nem vagyunk az a "Jaj pici lányom" és nem nagyon szoktam neki beszámolni meg stb....Ti mit tennétek?Előre is köszi a válaszokat midnenki aki irt annak megy egy zöld pacsi.2014. aug. 4. 14:56
1/9 anonim válasza:
Szia, szerintem attól, hogy nem vagytok abba a hű de jó kapcsolatba, attól még biztosan érdekli, hogy mi van veled, és hidd el segíteni fog, sőt még örülni is neki, hogy legalább bízol benne, egyébként nem kell félni attól, hogy megjön, ez hozzá tartozik minden lányhoz/nőhöz, szóval csak állj oda anyukád elő ha megjön, hogy anya megjött és kész, vagy ha most szeretnél vele beszélni akkor most is elmondhatod neki, hogy mi nyomja a szíved vagy ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, de ha úgy van nekem is írhatsz privit. :)
2/9 anonim válasza:
Hat nekem 3-4 eve no, es 3 hete jott meg. Probalj meg nem ra gondolni es elvezd amig nincs meg! :) adsldig se szenvedsz miatta:) az a lenyeg, hogy most mar lehetoleg legyen mindig nalad betet. Anyudnak nyugodtan szolj,nem harapja le a fejed, nagyon orulni fog neki!:) ha nem olyan jo a kapcsolatotok, akkor meg kerj tole penzt es vedd meg te!:) nyugodtan irj privatot, szivesen valaszolok ha meg esetleg van barmi mas kerdesed:) 14/L
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ment a zöld pacsi
2014. aug. 4. 15:33
4/9 A kérdező kommentje:
Ja meg ez a betét hordás a suliba?!ez nem annyira szimpi
2014. aug. 4. 15:35
5/9 anonim válasza:
Nekem 1 eve jott meg ,kb 2-3 evvel azutan h eljezdett noni.En is feltem megmondani,de sztem ne halaszd majd ha megjon:)!Sztem is jo lesz neki ha majd rogton elmondod,mert elobb utobb kiderul es rosszul fog esni neki h nem biztal annyira benne hogy elmondd.Ha akarsz irhatsz privit!:) 14/L
6/9 anonim válasza:
Betét hordás: zsebben! Senkinek nem tűnik fel, meg, ha meglátják, mi van akkor? Max. elröhögcsélnek a srácok - minket is kinevettek... nagy ügy.
7/9 anonim válasza:
Nekem nem kezdett el nőni a mellem, ugy jött meg, én 14éves voltam akkor, anyukámmal teljesen jó volt(és a mai napig nagyon jó) a viszonyunk, ezt mégis nehezen mondtam el neki,mert intim témákról nem igazán beszélgettünk. De nem volt semmi gáz, elmondtam, ő vett betétet. Betéttel (később tamponnal) és in gondban voltam,mert mi van ha meglátják,vagy a wc-ben meghallják,hogy cserélek... pedig tudtam,hogy ez teljesen természetes dolog, ahogy idősödtem, annál jobban beleedződtem a dolgokba :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi OTT a zöld pacsi megint
2014. aug. 4. 17:13
9/9 anonim válasza:
Suli? Zsebre vagod amikor nem lat senki es mehetsz is ki a wcre:) a masik megoldas a neszeszer:) de jobban jarsz, ha pl sminket is teszel bele vagy valami kisebb fesut pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!