Szerintetek nagyon kövér vagyok? További lent
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam mikor kibuggyannak a hurkáim 13 éves lány vagyok 165 cm és 59 kiló olyan húsos. Szeretnék sokkal vékonyabb lenni szerintetek ilyen korban mi az a sport ami nekem jó lenne vagy fogyókúra. Meghánytatni nem akarom magam mert attól rosszul érzeném magam. Éheztetni sem mert abba meg belehalok. Félek attól is hogy sosem lesz olyan srác aki elfogadja hogy én ilyen kövér vagyok:'(2010. jan. 11. 20:52
2/6 anonim 

válasza:

165cm és 59kg biztos, hogy nem kövér. Inkább az önbizalmad kevés, meg talán egy kicsit az izmod is:) járj el úszni, futni, vagy konditerembe, egyél több zöldséget, gyümölcsöt, kevesebb édességet (nem kell teljesen kizárni). És mosolyogj a tükörképedre, ne utáld magad ok nélkül.
3/6 anonim 

válasza:

A 165 centis alkathoz az 55 kiló ideális, ami azt jelenti, hogy 50 és 60 között simán belefér. Alkati kérdés is, de szerintem ne legyél elkeseredve, futás, ugrálós gyakorlatok segíthetnek.
4/6 anonim válasza:
Teljesen normális a testsúlyod.
BMI szerint: [link]
Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
stbstbstb
Nem lehet hogy önértékelési problémáid vannak?
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem gyönyörű lány lehetsz!!! Fiú vagyok!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi ez azért jobb érzés így :)
2010. jan. 12. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!