Lányok ti hány évesen voltatok először nőgyógyásznál? El lehet menni csak úgy? Bővebben lent
NEM küldik haza és NEM nevetik ki, fogjátok már fel! Nem tudom ti milyen középkorban éltek, de a legtöbb nőgyógyász nem a szexuális élet megkezdése UTÁN, hanem ELŐTTE szeretné először látni a betegét, mivel a munkakörébe tartozik pl a védekezéssel kapcsolatos felvilágosítás is. A kérdező pont a megfelelő korban van, hogyelőször elmenjen - nem kötelező ám ezt elhúzni, mint a rétestésztát.
És 14 éves lány teljesen simán járhat felnőtt nőgyógyászatra!!!
Én egyébként tapasztalatból beszélek. Ti viszont bizonyára nem, legalábbis nagyon erősen kétlem, hogy bármelyikőtök is tinikorban önként nőgyógyászhoz ment volna, és onnét röhögve hazaküldték volna. De a saját rettegéseteket egyáltalán nem muszáj kivetíteni erre az egyetlen tinire, aki végre nem fél a nőgyógyásztól :S
Minek kellene menned? Nagyon fiatal vagy még!
Én is 14 évesen voltam először, azzal hogy még nem jött meg.
Az orvos is és a nővér is széles mosollyal néztek egymásra majd rám és azt mondta a jó nagy darab középkorú orvos, hogy drágám, fog maga még éppen eleget hozzám járni, most szépen menjen csak haza és legyen türelemmel.
Nem mondom, hogy nem volt megalázó.
Szerintem ezt elkerülhetnéd.
Engem anyám citált el 13 évesen csak úgy, de ott is nagy vigyor volt sajnos, amit sose felejtek el.
Szerencsére nem vizsgáltak meg, mondván semmi bajom sincs, akkor már 2 éve volt mensim. Mondták, ha minden rendben van és nem lesz semmi gondom, akkor 16 év után jöjjek majd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!