Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Több napig úgy strandoltam,...

Több napig úgy strandoltam, hogy tampon volt fenn. Lehet ettől valami bajom? Többi lent.14/l

Figyelt kérdés
Ma reggel jöttem meg a táborból és a második felébe megvolt sajnos. Minden nap strandoltunk. Még sosem voltam tamponnal vízbe, nem is volt belőle baj, gyakran cserélgettem. Ma reggelre elmúlt, nincs is semmi bajom, remélem nem is lesz, viszont Anya azt ajánlotta, hogy megelőzés végett este tegyek fel egy Canesten kúpot, mert az ilyenkor nem árt. Valóban így van? Köszi a normális válaszokat.

2014. aug. 2. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább hüvelyflóra visszaállítót, hamár mindenképpen akarsz valamit feltenni. Canesten gomba ellen jó, bakteriális fertőzések ellen nem. Ha csak úgy, nem rendes kúraszerűen alkalmazgatod, simán kitenyészthetsz rezisztens törzseket is magadban.
2014. aug. 2. 15:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy az első válaszoló írja.

A Canesten kúp gombás betegségekre van.

2014. aug. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!