Ti a suliba milyen nadrágot hordtok amikor megvan? Én félek, hogy átlátszik. Van olyan színű nadrág amin kevésbé látszik?
én ezért használok tampont
egyébként valaki szellősebb vagy kevésbé tapadós nadrágot de van hogy szoknyát veszek fel abban tudok szellőzni :) (persze nem minit)
Amikor még nem használtam tampont (szűzen nem tudtam feltenni) akkor én ilyen elállóbb nadrágokat vettem fel. Nadrágszoknya vagy csak egyszerűen bővebb rövid nadrágokat.
Én is úgy éreztem, mint akin pelenka van, mert én izgága vagyok és nem tudok megülni nagyon, vattával kellett kombinálni a betétet is, ha az egyik elcsúszik ott a másik.
Ha ez nem jó próbáld ki a mini tamponokat, az "én időmben" (úgy értem, h mikor még gyerek voltam) nem volt mini csak a normál és nagyobb fajták stb) nem volt lehetőségem ilyenre.
Azt nem tudom, hogyha tapadós nadrág lettem volna, látszott-e volna azokat kerültem. :) No meg a fehéret és a világost, a bordó és a fekete ment akkor.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!