Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Nektek mennyi volt a...

Bbebe kérdése:

Lányok! Nektek mennyi volt a leghosszabb menzesz késés? Egy ideje nem jött meg, és parázok. Kb 18. nap szokott megjönni, most ez már kb a 21. és még görcsöm sem volt!

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Terhesség szóba jöhet? Nagyon sok mindentől késhet, betegség,időjárás,idegesség,stressz stb. Lehetséges, hogy csak kimarad egy hónap, de pár nap késés még nem nagy dolog, bárkinél előfordul. Nekem egyszer 3 hónapot késett, van ilyen.
2014. aug. 1. 19:48
 2/6 A kérdező kommentje:
16 vagyok, hát a terhesség elvileg nem jöhet szóba, kétlem h attól az incidenstől lenne bajom, bár azért félek tőle megmondom az őszintét
2014. aug. 1. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:
És még annyit h egy kicsi fehér váladék jön belőlem, máskor is szokott, csak akkor az állaga kicsit más szokott lenni.
2014. aug. 1. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen incidens?
2014. aug. 1. 20:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Írok!
2014. aug. 1. 20:20
 6/6 anonim válasza:
Én is 16 vagyok, bő 2 éve jött meg először, és még mindig nagyon szabáéytalan. Volt, hogy kb. 15 napot késett. Szerintem ne aggódj! :)
2014. aug. 2. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!