Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Segitenetek, petefeszek...

SOS! Segitenetek, petefeszek ciszta okozna?

Figyelt kérdés
Par napja derult ki, hogy 3cm koruli petefeszek cisztam van huvelyi ultrahang alapjan. Kb egy hete vagyok tul a menstruacion, viszont azota is hanyingerem van es neha fajdogal a hasam. Termeszetes ez ciszta eseten vagy valami mas lehet a dologban? Akinek volt cisztaja milyen tunetei vannak, folyamatosan jelentkezik vagy csak menstruacio elott illetve alatt? Koszonom szepen!
2014. aug. 1. 09:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mindenkinek koszonom a valaszt!

Kedves utolso valaszolo!

Sajnalom.Neked voltak tuneteid?Milyen az a dermatoid?Hogy lehet azt dignosztizalni?

2014. aug. 2. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem okozott, vagyis hát mindig rendszertelen volt fiatalon a menzeszem és volt, hogy fájdogált a hasam, de nőgyógyász akkor még nem talált semmit évekig, azt mondta, ne is foglalkozzak a panaszokkal. Amikor ez kiderült már terhes voltam és így megműtöttek. Itt olvashatsz erről a cisztáról:

[link]

2014. aug. 2. 10:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Huha.Meg nem is hallottam olyat, hogy terhesen mutenek. es minden rendben ment? A kicsivel is minden rendben?
2014. aug. 2. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!