A rákszűrés fáj?
Ez csacsiság hogy nem kiméletesek a női orvosok.
Sőt, alapból annak kell lenniük, egyrészt mert ők is átesnek ezeken a vizsgálatokon, szűréseken, nem úgy mint a férfi orvosok, ugye, másrészt meg azért mégiscsak a nők az érzékenyebbek és nem a "döngő léptű, hagyma szagú" férfiak.
Ezt legfeljebb a politikailag correct beszéd bűvöletében élők próbálják cáfolni eszementen. A kis gyerek is először anyukájához szalad baj esetén és csak másodsorban apuhoz.
Nekem sincs jó tapasztalatom a női nőgyógyászokkal.
Pont azért, mert a női nőgyógyászok azt hiszik, hogy tudják, mit érzel, olyan ocsmányul tudnak viselkedni, hogy még.
Messze lakok Pesttől és sajnos most egy ideig még nem tudok feljutni oda, viszont nekem egyéb okok miatt is elkéne mennem mostanában orvoshoz, de azért köszönöm. :)
Aki ajánlana pesti orvost, annak írom.*
Tudok ajánlani pesti női orvosokat.
Ha magánorvoshoz szeretnél menni,dr Rigó Barbarát(Maternity Klinika) és Nega Doktornőt(Róbert Klinika) tudom ajánlani.
Ha állami rendelésre akarsz menni,akkor dr Páczai Anitát ajánlom a Jahn kórházban vagy Vesztergom Dórát a Sote II-n.
dr.Lengyel Máriát tudom még ajánlani,akinek Margit híd budai hídfőjéhez közel van a rendelése,a Horváth utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!